Sport

Florin Tănase, pus la zid de presa din Ungaria, după ce s-a scris despre interesul lui Ferencvaros. ”Trebuie văzut ce caracter intră în acel vestiar”

Golgheterul României este dorit de cel mai iubit club din Ungaria, însă jurnaliștii din țara vecină avertizează asupra caracterului fotbalistului și amintesc de un moment din finala Cupei României din 2020.
11.06.2022 | 10:30
Florin Tanase pus la zid de presa din Ungaria dupa ce sa scris despre interesul lui Ferencvaros Trebuie vazut ce caracter intra in acel vestiar
Dorit de Ferencvaros, Florin Tănase e luat la țintă de presa maghiară. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Tănase așteaptă de ani de zile un transfer în străinătate. An după an s-a scris de interesul unor cluburi, fie din Europa, fie din SUA, sau zona arabă. Ultima echipă care și-a manifestat interesul este Ferencvaros. Transferul ar putea pica din nou.

Florin Tănase acuzat că a scandat lozinci xenofobe la adresa Ungariei

Ferencvaros Budapeste este cel mai iubit club de fotbal din Ungaria. Cu 33 de titluri de campioană și 23 de Cupe, ”Frodi” cu este alintată gruparea de la marginea Budapestei, este cea mai de succes echipă maghiară.

ADVERTISEMENT

Recent, patronul vicecampioanei FCSB a dezvăluit detaliile posibilului transfer al căpitanului roș-albaștrilor la gruparea din Ungaria. Dacă cele două părți sunt pe cale să ajungă la un acord, presa din țara vecină îi avertizează pe conducătorii lui Ferencvaros asupra caracterului fotbalistului român.

Jurnaliștii de la Nemzeti Sport amintesc de un episod petrecut în 2020, după câștigarea Cupei României de gruparea bucureșteană. La sfârșitul meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Tănase ar fi scandat împotriva Ungariei, notează sursa citată.

ADVERTISEMENT

”Un club precum Ferencvaros nu se poate limita doar la cifrele bune ale lui Tănase, deoarece, pe lângă calitatea fotbalului, atitudinea umană care întărește unitatea vestiarului trebuie luată în calcul.

Trebuie văzut ce fel de caracter intră în acel vestiar. Trecutul lui Tănase este destul de neplăcut în acest sens. Rețelele de socializare nu uită nimic și nici noi nu putem uita modul tendențios în care căpitanul FCSB-ului a scandat cuvinte obscene și a insultat Ungaria cu trofeul în mână după finala Cupei României din 2020. 

ADVERTISEMENT

Totul va lua o altă dimensiune dacă jucătorul va ajunge la Ferencvaros”, au scris jurnaliștii de la Nemzeti Sport.

În ce condiții poate ajunge Florin Tănase la Ferencvaros

Conform declarațiilor lui Gigi becali, discuțiile între reprezentanții FCSB și cei ai lui Ferencvaros ar fi avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Ungurii îl vor pe golgheterul ultimelor două ediții în Casa Pariurilor Liga 1, dar nu ar vrea să achite pentru serviciile lui mai mult de două milioane de euro.

Pentru a nu împiedica plecarea căpitanului său, Gigi Becali le-a transmis oficialilor de la Budapesta că este dispus să încaseze cele două milioane de euro oferite.

Însă, omul de afaceri vrea să introducă în contract o clauză care să mărească suma transferului la 3 milioane de euro, în cazul în care ”Frodi” se va califica în cupele europene, oricând pe durata contractului lui Florin Tănase.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT