Sport

Florin Tănase, recuperat complet înainte de FCSB – CFR Cluj. Cine intră în locul suspendaților Crețu și Radunovic. Exclusiv

Florin Tănase este apt şi va juca din primul minut al derby-ului FCSB - CFR Cluj, fiind recuperat complet. Toni Petrea are bătăi de cap în benzi, ambii fundaşi laterali fiind suspendaţi.
19.01.2022 | 18:56
Florin Tanase recuperat complet inainte de FCSB  CFR Cluj Cine intra in locul suspendatilor Cretu si Radunovic Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB începe tare anul 2022, având derby de titlu cu CFR Cluj încă din prima etapă. Meciul va avea loc duminică, de la ora 20:00, iar singurul rezultat care îi ajută pe roş-albaştrii este victoria.

Florin Tănase, recuperat complet înainte de FCSB – CFR Cluj

Din informaţiile FANATIK, căpitanul Florin Tănase este recuperat complet şi va evolua din primul minut al derby-ului cu CFR Cluj. Atacantul a suferit o lovitură şi nu a putut fi folosit în singurul amical al roş-albaştrilor, 0-0 cu Mioveni.

ADVERTISEMENT

Un alt “greu” care va intra ca titular după mult timp este Florinel Coman. Accidentat grav în meciul cu Sepsi din august, atacantul celor de la FCSB a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare şi, în sfârşit, revine la capacitate maximă.

Florinel Coman, titular după 5 luni!

El a evoluat 24 de minute şi în confruntarea cu Rapid din 15 decembrie, însă în meciul cu giuleştenii a resimţit dureri. Aşa cum FANATIK a anunţat, Toni Petrea a primit cea mai bună veste după primele antrenamente din 2022: Florinel Coman a putut să se antreneze la capacitate maximă, fără să mai resimtă dureri.

ADVERTISEMENT

Astfel, este aşteptată prezenţa “şaptarului” între titularii de la FCSB după  aproape o jumătate de ani. Coman speră că ultimul an şi jumătate de coşmar va rămâne în urmă şi că va putea reveni la forma care l-a consacrat.

Ovidiu Popescu şi Denis Haruţ joacă în locul suspendaţilor Creţu şi Radunovic!

Dacă la capitolul jucătorilor de atac, Toni Petrea are parte de veşti bune, nu acelaşi lucru se întâmplă la nivelul apărării. În ultimul meci din 2021, încheiat la egalitate cu Sepsi, scor 0-0, ambii fundaşi laterali au devenit indisponibili.

ADVERTISEMENT

Valentin Creţu şi Risto Radunovic au văzut cartonaşe galbene şi vor fi suspendaţi cu CFR Cluj. Din informaţiile FANATIK, în locul lor vor juca în benzi Ovidiu Popescu şi Denis Haruţ.

De altfel, Ovidiu Popescu şi Denis Haruţ au fost folosiţi în bandă şi în singurul amical pe care FCSB l-a disputat în această perioadă de pregătire, amicalul cu Mioveni, încheiat la egalitate, 0-0.

ADVERTISEMENT

Sorin Şerban, febleţea lui Becali, variantă pentru banda stângă!

O altă variantă pentru postul de fundaş stânga este Sorin Şerban, una dintre febleţile lui Gigi Becali. Dar sunt şanse mici ca jucătorul în vârstă de 21 de ani să fie aruncat în luptă împotriva celui mai puternic adversar din campionat.

FCSB se află la 10 puncte distanţă de CFR Cluj. Roş-albaştrii pot reduce diferenţa şi să reanime lupta pentru titlu. Presiunea este pe echipa lui Toni Petrea care iese din calcule în cazul unei înfrângeri:

“Nu înseamnă că dacă vom câştiga cu CFR lucrurile s-au rezolvat”

“Cu CFR este un meci de campionat, dar importanţa lui este foarte mare, ţinând cont că ulterior vom mai juca de două ori. O victorie ar fi importantă şi pentru moralul jucătorilor. În plus, ne-am apropia la 7 puncte de ei şi am pune ceva presiune asupra lor.

Importanţa jocului este foarte mare, dar jucătorii trebuie să realizeze că nu contează doar un joc. Nu înseamnă că dacă vom câştiga cu CFR lucrurile s-au rezolvat, trebuie să scoatem maximum de la fiecare meci.

Se poate spune că noi avem o mai mare omogenitate, dar chiar dacă ei au făcut câteva transferuri, jucătorii noi nu cred că vor intra din prima în echipă. Ei au deja un schelet format, iar cei noi vor intra pe parcurs. Aşa că la primul meci, cel cu noi, mă aştept să alinieze echipa din tur”, a spus Toni Petrea înaintea meciului.

  • 10 puncte avans are CFR Cluj în campionat
  • 9 goluri în 19 etape a marcat Florin Tănase în acest sezon

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,40 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT