Sport

Florin Tănase revine la antrenamentele FCSB-ului! Care sunt ultimele noutăți despre Octavian Popescu și Florinel Coman. Exclusiv

Veste importantă pentru Edi Iordănescu! Florin Tănase revine de marți la antrenamentele FCSB-ului, după accidentarea suferită în meciul cu CFR Cluj.
05.10.2021 | 10:22
Florin Tanase revine la antrenamentele FCSBului Care sunt ultimele noutati despre Octavian Popescu si Florinel Coman Exclusiv
ADVERTISEMENT

Florin Tănase (26 de ani) a suferit o accidentare grea la gleznă în derby-ul cu CFR Cluj, din etapa 7 de Liga 1. Meciul a fost pierdut de roș-albaștri cu un neverosimil 1-4.

Florin Tănase revine la antrenamentele FCSB-ului

Edi Iordănescu nu s-a putut baza pe Florin Tănase în ultimele cinci partide disputate de FCSB. Însă, din fericire pentru antrenorul FCSB-ului, căpitanul roș-albaștrilor este refăcut aproape complet, după accidentarea suferită în derby-ul cu CFR Cluj, astfel că de marți va reveni la antrenamentele echipei.

ADVERTISEMENT

Din cauza accidentării suferite în Gruia, Florin Tănase a ratat și meciurile echipei naționale din luna septembrie. Inițial, acesta fusese convocat de Mirel Rădoi, însă, după cele întâmplate în meciul cu CFR Cluj, nu a mai putut fi prezent la națională.

Florin Tănase a fost transferat de FCSB, în vara lui 2016, de la FC Viitorul, pentru 1,5 milioane de euro. Acesta mai are contract până în 2022 cu formația finanțată de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu se află la recuperare

Un alt nume important aflat în infirmeria FCSB-ului este Octavian Popescu. Tânărul jucător a suferit o leziune fibrilară în partida cu FC U Craiova, din etapa 9 de Liga 1, câștigată de FCSB cu 1-0.

În această săptămână, fotbalistul, în vârstă de 18 ani, se va afla la recuperare. Cel mai probabil, după pauza impusă de jocurile echipelor naționale, Octavian Popescu va fi apt de joc.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman mai stă pe tușă până după jumătatea lunii octombrie

Florinel Coman (23 de ani) mai are de stat până să revină pe terenul de fotbal. „Mbappe de România” s-a accidentat în partida FCSB – Sepsi, 1-1, din etapa 6 de Liga 1.

Vedeta FCSB-ului a fost nevoită să meargă la Londra, pentru a se opera de pubalgie. Din informațiile FANATIK, Florinel Coman va reveni pe terenul de fotbal după jumătatea lunii octombrie.

ADVERTISEMENT

Deși, în ultimul an, Florinel Coman a fost măcinat de accidentări, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, este convins de faptul că extrema roș-albaștrilor va reveni în forță, după perioada de recuperare.

„Este pariul meu că Florinel Coman va fi peste cel de dinainte de accidentare. New Florinel Coman va fi cel pe care-l dorim cu toții.

El a avut probleme medicale, a forțat, a vrut să ne ajute, s-a accidentat acum în urma faultului comis de Ștefănescu, care s-a înscris în lista faulturilor comise asupra jucătorilor noștri și trecute cu vederea de arbitri”, declara Mihai Stoica, la finalul lunii august.

Site-ul nostru a mai aflat faptul că, sâmbătă, FCSB va disputa o partidă amicală. Cel mai probabil, adversara roș-albaștrilor va fi Astra Giurgiu.

FCSB, șase jucători trimiși la echipele naționale

Pe lângă Octavian Popescu și Florinel Coman, Edi Iordănescu nu se va putea baza pe alți șase jucători, în pauza impusă de jocurile echipelor naționale. Deoarece FCSB i-a trimis pe Andrei Cordea, Andrei Vlad, Claudiu Keșeru, Ștefan Târnovanu, Ianis Stoica și Ovidiu Perianu la loturile naționale.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 2,05 este cota pentru „peste 2,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT