Fotbal intern

Florin Tănase, sabotat în meciul Poli Iaşi – FCSB 1-2. “A vrut să facă groapă lângă minge!”

26.11.2018 | 08:31
Florin Tanase sabotat in meciul Poli Iasi  FCSB 12 A vrut sa faca groapa langa minge

Florin Tănase a fost sabotat de un jucător de la Poli Iaşi în meciul jucat de FCSB în Copou, scor 1-2, în etapa a 16-a din Liga 1 Betano. În minutul 75 al partidei de pe stadionul “Emil Alexandrescu”, arbitrul Marius Avram a arătat lovitură de la 11 metri pentru gruparea pregătită de Nicolae Dică.

Dennis Man a fost faultat în careul lui Rusu de către Ionuţ Panţîru în minutul 75 al meciului Poli Iaşi – FCSB, după ce fotbalistul din Copou l-a lovit la jumătatea tibiei pe atacantul vicecampioanei României. Marius Avram, bine plasat, a acordat lovitură de la 11 metri fără să stea pe gânduri.

Florin Tănase a fost sabotat în meciul Poli Iaşi – FCSB 1-2

Florin Tănase a fost ales de Nicolae Dică să execute penalty-ul. Astfel, atacantul vicecampioanei României s-a aşezat lângă punctul de la 11 metri pentru a aştepta acordul lui Marius Avram să execute. Dylan Flores a încercat să îl “lucreze” pe fotbalistul FCSB-ului chiar înainte să şuteze.

“Dylan Flors a vrut să facă groapă lângă minge în momentul în care trebuia să execut lovitura de la 11 metri, dar am reuşit să dau gol”, a spus Florin Tănase la o emisiune de sport. Atacantul vicecampioanei României a reuşit să înscrie golul de 2-1 pentru gruparea “roş-albastră”, iar echipa pregătită de Nicolae Dică a rămas pe locul 2 în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 31 de puncte, la două în spatele liderului CFR Cluj.

Bucuria lui Florin Tănase după golul înscris din penalty în Poli Iaşi – FCSB 1-2

Poli Iaşi, tot mai aproape de retrogradare

În cele 16 meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano, FCSB a adunat 9 victorii, patru egaluri şi 3 înfrângeri. “Roş-albaştrii” au un golaveraj de 31-16. De partea cealaltă, Poli Iaşi se află în zona de retrogradare. Gruparea pregătită de Flavius Stoican e pe locul 12, cu 17 puncte, la egalitate cu Dunărea Călăraşi şi Concordia Chiajna. Moldovenii au 5 victorii, două remize şi 9 înfrângeri.

În runda a 17-a din Liga 1 Betano, FCSB va primi vizita celor de la Gaz Metan Mediaş, duminică, 2 decembrie, de la ora 20.00, iar Poli Iaşi va întâlni revelaţia sezonului 2018 – 2019, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, vineri, 30 noiembrie, de la ora 17.30.