Sport

Florin Tănase și-a aflat verdictul după accidentare! Edi Iordănescu a confirmat informațiile Fanatik. Update exclusiv

Florin Tănase a părăsit lotul echipei naționale, după accidentarea suferită în CFR Cluj - FCSB, 4-1. El va lipsi de pe gazon cel puțin două luni.
04.09.2021 | 18:32
Florin Tanase sia aflat verdictul dupa accidentare Edi Iordanescu a confirmat informatiile Fanatik Update exclusiv
Florin Tănase, șanse mici să rămână în lotul echipei naționale! Cât de gravă este accidentarea suferită în CFR Cluj - FCSB. Exclusiv. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
04-09-2021
15:43

Edi Iordănescu a confirmat informația Fanatik: Florin Tănase va lipsi cel puțin două luni de pe gazon

Edi Iordănescu a confirmat informația prezentată în exclusivitate de FANATIK încă din 30 august, conform căreia Florin Tănase va lipsi de pe gazon cel puțin două luni după accidentarea suferită în partida cu CFR Cluj de duminica trecută.

„Diagnosticul nu e deloc liniștitor în privința lui Florin Tănase, ca prognoză va lipsi de pe gazon în jur de două luni. Sunt ligamentele un pic afectate, asta e problema. Inițial a vrut să forțeze, a considerat că poate juca, dar și-a doritasta pentru echipă, el e căpitanul. A intervenit staff-ul medical, au constatat, piciorul a fost imobilizat, am plecat de la ideea că își dorea foarte mult să încerce și în repriza a doua. A fost o decizie luată împreună cu el și staff-ul medical”, a declarat Edi Iordănescu la Digisport.

30-08-2021
19:12

Verdict crunt pentru Florin Tănase. Cât va lipsi căpitanul roș-albaștrilor

FCSB pare blestemată în acest start de sezon. După accidentarea lui Florinel Coman, care nu va mai juca în acest an, informație dezvăluită în exclusivitate de site-ul nostru, vicecampioana l-a pierdut pe o perioadă îndelungată și pe Florin Tănase.

FANATIK a aflată că, „decarul” roș-albaștrilor a fost supus unor investigații în cantonamentul echipei naționale, iar verdictul este unul crunt. Florin Tănase va lipsi de pe gazon nu mai puțin de două luni de zile.

Astfel, de când a preluat-o pe FCSB, Edi Iordănescu a pierdut trei dintre cei mai buni jucători. Olimpiu Moruțan a fost transferat la Galatasaray, iar Florinel Coman și Florin Tănase s-au accidentat grav.

Florin Tănase a fost lovit puternic, de un adversar, la gleznă, pe finalul primei reprize a partidei din Gruia.

Căpitanul FCSB-ului s-a forțat să rămână pe teren și în repriza a doua, însă nu a rezistat mult și a fost înlocuit în minutul 60.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, șanse mici să rămână în lotul echipei naționale

FANATIK a aflat că Florin Tănase se va prezenta, luni, la reunirea lotului echipei naționale și va face un control. Însă, șansele ca acesta să rămână în lotul lui Mirel Rădoi sunt minime.

Cel mai probabil, Florin Tănase va fi trimis acasă și va rata cele trei partide ale României, din luna septembrie.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a vorbit despre accidentarea suferită de Florin Tănase, în meciul cu CFR Cluj

La finalul meciului cu CFR Cluj, Edi Iordănescu, antrenorul FCSB-ului, a declarat faptul că jucătorii săi au arătat foarte multă naivitate și solicită urgent transferuri. În același timp, tehnicianul a mărturisit că Florin Tănase avea glezna umflată, astfel că a fost nevoit să-l înlocuiască.

„Ăsta este fotbalul. Felicit adversarul. Au arătat experiență, au trecut peste toate problemele din ultima perioadă. Este un rezultat foarte greu de digerat de noi toți și, bineînțeles, de suporteri.

ADVERTISEMENT

Trebuie să înțeleagă toată lumea că aceasta este diferența, în momentul de față. Acesta ne este statutul. Este foarte greu să vorbim de titlu, atâta timp cât arătăm atâta naivitate, atâta fragilitate.

Greșeli foarte multe de partea noastră, greșeli individuale. Cred că a fost nedrept scorul de la pauză, însă, în a doua repriză, ne-am pierdut capul.

ADVERTISEMENT

E clar că trebuie să ne acoperim, pentru că am pierdut jucători importanți. Sunt jucători tineri de calitate, dar așa nu câștigi campionatul. Suprafața nu ne-a avantajat deloc, noi suntem o echipă fără talie.

CFR-ul s-a adaptat foarte bine la suprafață. L-am pierdut și pe Tănase la pauză, avea glezna umflată. Aprecieri individuale mi-e greu să fac, voi face analize.

Experiența ne lipsește. Personal, știam la ce să mă aștept. Trebuie să ne acoperim, dacă vrem să rămânem angrenați în lupta pentru titlu. E greu, pentru că se pierde foarte repede încrederea.

Gestionăm foarte greu momentele acestea cheie. Keșeru este unul dintre cei care trebuie să vină să ne ajute, este un jucător cu experiență. Banca noastră, astăzi, era ca și grădinița. Echipa noastră nu are puterea să compenseze”, a declarat Edi Iordănescu, la finalul partidei cu CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 1,91 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT