Fotbal intern

Florin Tănase, savuros după Voluntari – FCSB 1-2: “I-am spus lui Moruţan să nu vândă maşina!” Reacţia lui Darius Olaru

06.02.2020 | 22:24
Florin Tanase savuros dupa Voluntari  FCSB 12 Iam spus lui Morutan sa nu vanda masina Reactia lui Darius Olaru
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 2-1 pe terenul lui FC Voluntari şi se apropie la 5 puncte de CFR Cluj în Casa Pariurilor Liga 1. “Roş-albaştrii” au marcat prin Darius Olaru şi Florinel Coman şi au urcat pe poziţia secundă a clasamentului, cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 5,40 este cota pentru ”oaspeții marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Darius Olaru, jucătorul meciului: “Nu înţeleg de ce am fost schimbat, dar îl respect pe Mister”

Darius Olaru a fost ales omul meciului după ce a reuşit să marcheze la prima sa partidă ca titular la FCSB: “Este o amintire frumoasă. Nu conta cum marcam, dacă marcam. Importante sunt cele trei puncte.

A venit mingea către bine şi mi-am încercat şansa. Am avut o execuţie foarte bună. Nu înţeleg de ce am fost schimbat, dar îl respect pe Mister şi sper ca la meciul viitor să fiu din nou titular”, a spus Olaru.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, savuros: “I-am spus lui Moruţan să nu vândă maşina!”

Căpitanul FCSB-ului, Florin Tănase a fost savuros la declaraţiile de după meci. Atacantul roş-albaştrilor a spus că l-a sfătuit pe Moruţan să nu vândă maşina după criticile primite în ultimele zile, în special de la Gigi Becali:

“Ne bucurăm pentru cele trei puncte. Trebuia să învăţăm din meciul cu CFR Cluj şi să putem face mai bine pe viitor. În fotbal se întâmplă să pierzi. Începând cu a doua zi trebuie să te gândeşti la următorul meci.

ADVERTISEMENT

Şi eu mă aşteptam să mai dăm goluri după pauză. Nu am mai marcat, nu ştiu de ce. Nici ocazii nu prea am avut. Pe viitor vom marca mai multe goluri. Patronul se mai schimbă de la o zi la alta.

Acel gol de la CFR l-am făcut cadou şi la 0-0 nu mai erau criticile. Cred că vom lua campionatul. I-am spus lui Moruţan să nu vândă maşina şi să se concentreze pe teren”, a spus Florin Tănase.

ADVERTISEMENT

Moruţan a răbufnit: “Am şi eu o casă. O să îmi mai cumpăr ceva”

Olimpiu Moruţan a răspuns şi el după meciul câştigat de FCSB la Voluntari pe tema “maşinii de peşte”: “Nu a costat 100.000 de euro. Impresarul meu s-a ocupat de maşină. Nu dorm în maşină, am şi eu o casă. O să îmi mai cumpăr ceva. Nu îmi plac scandalurile, eu vreau să mă remarc pe teren.

Îi mulţumesc patronului că mi-a dat încredere, pe teren trebuie să demonstrez că merit banii pe mine. Am văzut la televizor mesajele de încurajare. Nu a fost ceva special, mi-am luat o maşină, nu am dat nimănui în cap”, a spus Moruţan.

 

ADVERTISEMENT