Sport

Florin Tănase s-a căsătorit cu Medeea Turcescu! Cum şi-a făcut apariţia Florinel Coman la eveniment. Update exclusiv

Florin Tănase a ieșit din grupul burlacilor de la FCSB şi s-a căsătorit cu Medeea Turcescu.
20.09.2021 | 19:24
Căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase, și iubita sa Medeea Turcescu au făcut cununia civilă, iar la eveniment au participat mai mulți fotbaliști ai ”roș-albaștrilor” sau care au trecut pe la echipa lui Gigi Becali
ADVERTISEMENT
20-09-2021
16:26

Florin Tănase a făcut cununia civilă

Căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase, și iubita sa Medeea Turcescu au făcut cununia civilă, iar la eveniment au participat mai mulți fotbaliști ai ”roș-albaștrilor” sau care au trecut pe la echipa lui Gigi Becali.

Nașul de cununie a lui Tănase a fost Vlad Achim, fotbalistul lui FC U Craiova. Cei doi au fost colegi atât la Viitorul, cât și la FCSB. O apariție inedită la petrecere a avut Florinel Coman, care a venit îmbrăcat într-un costum cu epoleți.

Florin Tănase, unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB, renunţă la burlăcie şi se va căsători cu Medeea Turcescu, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

Florin Tănase se căsătoreşte cu Medeea Turcescu. Când este programată cununia civilă

FANATIK a aflat că Florin Tănase şi Medeea Turcescu se vor căsători luni, 20 septembrie, când va avea loc cununia civilă a celor doi. Astfel, evenimentul va avea loc la două zile după ce FCSB se va duela cu FC U Craiova în etapa a 9-a din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Atacantul vicecampioanei României se reface după accidentarea suferită în derby-ul cu CFR Cluj, motiv pentru care a ratat şi convocarea la meciurile naţionalei din luna septembrie. Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Florin Tănase va sta pe bară timp de două luni.

În meciul CFR Cluj – FCSB 4-1, Florin Tănase a fost lovit la gleznă, de un adversar, în finalul primei reprize. Fotbalistul de 26 de ani a ieşit în minutul 60 al derby-ului, iar la controlul medical efectuat în cantonamentul naţionalei a aflat cât de gravă este accidentarea.

ADVERTISEMENT

Cine este Medeea Turcescu, viitoarea soţie a lui Florin Tănase

Medeea Turcescu este nepoata cunoscutului om de televiziune Robert Turcescu şi are o relaţie cu Florin Tănase de mai mulţi ani. Fotbalistul şi jumătatea lui au împreună un business vestimentar care poartă numele de “Medeea Clothing”.

Florin Tănase şi Medeea Turcescu au avut parte de o vacanţă exotică în această vară, iar vedeta FCSB a ales acest moment pentru cererea în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a avut loc pe o plajă din Zanzibar, iar Medeea Turcescu a postat o fotografie cu inelul pe contul personal de Instagram. Imediat, cuplul a fost felicitat de apropiaţi, printre care s-au numărat Adi Popa sau jucătoarea de tenis Gabriela Ruse.

Florin Tănase, contract nou la FCSB. Ce salariu are

Florin Tănase a semnat prelungirea contractului cu FCSB în această vară, iar noul acord va fi valabil pentru următorii patru ani. Gigi Becali a dezvăluit noul salariu al atacantului, dar şi cum poate primi mai mulţi bani.

ADVERTISEMENT

“Tănase a prelungit contractul acum 5 zile. A semnat contractul pe 4 ani, i-am făcut 30.000 de euro pe lună şi îi fac 40.000 dacă ajungem în grupele Ligii Campionilor.

Le măresc la toţi. I-am zis: ‘Măi, Tănase, îţi fac acum 30.000, dacă intrăm în grupele Ligii îţi fac 40.000, îţi fac şi 50.000″, spunea Gigi Becali la mijlocul lunii august.

Florin Tănase a fost transferat de FCSB, de la Viitorul, în vara lui 2016 şi a jucat 198 de meciuri pentru vicecampioana României. Golgeter al sezonului trecut, cu 24 de reuşite, atacantul a marcat, până în prezent, 65 de goluri pentru formaţia “roş-albastră”.


  • (P) Cota BETANO pentru CS Hunedoara – FCSB: 1,27 este cota pentru „2 solist și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT