Fotbal intern

Florin Tănase se revoltă pe Instagram: „În market sunt 200 de inși, dar pe noi nu ne lasă să ne antrenăm nici câte trei!”

03.05.2020 | 11:51
Florin Tanase se revolta pe Instagram In market sunt 200 de insi dar pe noi nu ne lasa sa ne antrenam nici cate trei
ADVERTISEMENT

Profitând de această nedorită și foarte lungă pauză competițională produsă de pandemia de coronavirus, trei foști colegi la FCSB, Florin Tănase, Mihai Bălașa, acum la Craiova, și Romeo Benzar, aflat în Italia, la Perugia, au pornit un live pe Instagram.

Florin Tănase vrea cât mai repede să revină la antrenamente

Jucătorul lui Gigi Becali s-a arătat extrem de revoltat de faptul că nu se poate antrena. Cei de la FCSB au făcut acest lucru la începutul săptămânii și antrenorul Bogdan Vintilă a ajuns să dea declarații la poliție pentru acțiunea întreprinsă, deși se respectaseră toate regulile de distanțare socială, lucrându-se în grupe de câte trei jucători doar partea fizică, fără minge.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase este stupefiat de faptul că jucătorilor nu li se permite să se antreneze în grupuri de trei, dar în supermarketuri sunt și câte 200 de oameni la un loc.

Benzar e neliniștit că Guvernul italian va decide dacă se va mai juca sau nu

Romeo Benzar i-a răspuns că la ei în Perugia așa ceva nu se întâmplă la niciun magazin. Se intră câte o persoană și dacă aceasta nu are mască și mănuși sau unul dintre cele două articole, primește la intrare.

ADVERTISEMENT

Jucătorul împrumutat de Lecce în Serie B este și el destul de neliniștit, întrucât în Italia se așteaptă decizia Guvernului dacă fotbalul va mai reveni la viață acum sau campionatele se vor îngheța, după modelul francez, și abia din septembrie se va încerca redeschiderea lor.

La Perugia se intră unul câte unul în magazin și acum

Florin Tănase: „Cum e posibil să nu ne lase să ne antrenăm câte 3?”
Romario Benzar: „Din 15 mai nu vă lasă? Atunci parcă ieșiți din carantină.”

ADVERTISEMENT

Florin Tănase: „Nu se știe încă. La supermarket sunt 200 de inși, dar noi nu putem să ne antrenăm”.
Romario Benzar: „La noi nu își asumă Liga și Federația nimic. Așteaptă să spună Guvernul dacă se poate juca sau nu fotbal. Urma să ne dea voie să ne antrenăm separat începând cu 4 mai, dar acum așteaptă să decidă Guvernul”

Florin Tănase: „La voi se intră în magazin pe rând, nu toți grămadă ca aici…”
Romario Benzar: „Da, dacă nu ai mască și mănuși, îți dau la intrarea în magazin. Se intră pe rând.”

ADVERTISEMENT

Florin Tănase: „Aici sunt 100 de inși unul lângă altul!”
Romario Benzar: „În Perugia, unde sunt, chiar se respectă regulile. Și gândește-te că aici nu prea au fost multe cazuri. Îți dai seama cum e în Nord?”

ADVERTISEMENT