Fotbal intern

Florin Tănase se ține de glume după Astra – FCSB 0-2. “Domnul Teja a dormit la prânz și așa a decis să-l bage pe Gnohere!”?

17.03.2019 | 22:43
Florin Tanase se tine de glume dupa Astra  FCSB 02 Domnul Teja a dormit la pranz si asa a decis sal bage pe Gnohere

Astra Giurgiu – FCSB s-a terminat cu victoria vicecampioanei României, scor 0-2, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1 Betano, iar Florin Tănase se ține de glume după partida de pe stadionul “Marin Anastasovici”.

Florin Tănase se ține de glume după Astra – FCSB 0-2

“O victorie foarte importantă pentru noi. Aveam nevoie de cele 3 puncte pentru a ne menține în lupta pentru titlu. Această victorie ne aduce foarte multă încredere. Nici în ultimele etape nu am făcut un joc prost, am avut ocazii. Îmi doresc să câștigăm celelalte meciuri din play-off pentru că avem o echipă valoroasă. Alibec este foarte bun pe contraatac, exact ce avea nevoie Astra, dar este bine pentru noi că a lipsit. Este un jucător foarte valoros. Era o situație gravă dacă rămâneam la 8 puncte în spatele CFR-ului, dar acum lucrurile sunt mai bune.

Este posibilă o dublă victorie în meciurile cu CFR Cluj. Orice este posibil. Trebuie să avem atitudinea din această seară și la celelalte meciuri. Nu știu ce l-a făcut pe domnul Teja să îl schimbe pe Hora. Probabil a dormit la prânz și așa a decis să îl bage pe Gnohere (n.r. zâmbește). Din păcate avem doar un jucător la echipa națională a României și nu știu ce putem să facem în plus ca să ne vadă și pe noi domnul selecționer. Eu cred că meritam să fiu convocat. Uitându-mă la cifrele mele, la pase, la dueluri… eu cred că trebuia să fiu convocat”, a spus Florin Tănase.

Ce spune Iulian Cristea după victoria FCSB-ului

Nu contează cine marchează, ci să câștigăm ca să adunăm puncte. Mă înțeleg bine pe teren cu Bălașa și Planic. Nu mă interesează cine evoluează la celelalte echipe. (n.r. întrebat de Denis Alibec). Noi ne dorim să ne facem jocul nostru și să câștigăm. Dimineața am lucrat mult fazele fixe și am reușit să marchez. Sunt fericit. Erau 8 puncte între noi și CFR Cluj și era greu, dar mă bucur că am obținut victoria. (n.r. despre decizia lui Mihai Teja de a-l titulariza pe Harlem Gnohere) Nu știu. Mă bucur că a intrat Bizonul, a marcat și am câștigat. Când venim la stadion vedem primul 11. La antrenament ne schimbăm întruna și nu ne putem da seama primul 11″, a spus Iulian Cristea.