Sport

Florin Tănase, sfătuit să refuze oferta din China: „Te duci acolo că așa vrea FCSB-ul!”

Florin Tănase este sfătuit de Basarab Panduru să refuze oferta din China, chiar dacă salariul anual vehiculat este mult mai mare decât ce primește la FCSB.
20.07.2022 | 22:30
Florin Tanase sfatuit sa refuze oferta din China Te duci acolo ca asa vrea FCSBul
Florin Tănase, sfătuit să refuze oferta din China. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Pandi” consideră că în China sunt probleme cu banii, amintind de situațiile lui Cosmin Olăroiu și Ronaldo Deaconu.

Florin Tănase, sfătuit să refuze oferta din China

Basarab Panduru îl sfătuiește pe Florin Tănase să refuze oferta din China și explică motivul pentru care căpitanul FCSB-ului a greșit prin declarațiile făcute la finalul meciului cu U Cluj, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

„Eu nu aș pleca în China. Olăroiu a avut probleme, nu a luat banii, Ronaldo Deaconu a avut probleme, nu a luat nici el banii. Așa… te duci în China, dar te duci că așa vrea FCSB-ul.

Pe Ronaldo Deaconu poate să-l păcălească, dar pe Gigi Becali nu-l poți păcăli, că nu-i dă drumul lui Tănase până când nu vede banii în cont”.

ADVERTISEMENT

„Dacă tu ești sigur că te duci în China, du-te în China, că probabil acolo o să iei un milion pe an, aici iei 400.000.

El a vorbit ca un director sportiv, nu ca un fotbalist. Ai știut ce se întâmplă la echipa asta de când ai venit, nu ai dreptul să faci pe directorul sportiv”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Sunt unii fotbaliști care au impresia că au un cuvând greu de spus!”

Basarab Panduru a continuat și a vorbit despre ce ar trebui să-l mulțumească pe Florin Tănase în cazul unei plecări în China:

„Sunt unii fotbaliști care au impresia că are un cuvânt de spus, mai ales că în cazul lui Tănase i s-a cerut părerea când s-au mai adus antrenori sau în alte situații.

ADVERTISEMENT

La un milion de euro pe an salariul nu cred că te gonește nimeni. Nu te interesează dacă scapi de Tănase, Olaru sau Popescu sau toți trei”.

„Te interesează să recuperezi cele 5 milioane de euro pe care spui că le-ai băgat din propriul buzunar. Vinzi un jucător și ți-ai acoperit investiția, intri și în Conference League treci pe plus.

De șase ani cu Tănase nu câștigă niciun titlu. Mie mi se pare că nici nu fac ceva să se bată la titlu. E o altă politică, din câte am auzit eu, nu e o problemă dacă nu câștigă campionatul, e interesul mai mare să vândă tinerii jucători”, a mai spus Basarab Panduru.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „2 solist” la Saburtalo Tbilisi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT