Fotbal international

Florin Tănase și-a ales adversara din turul 2 preliminar al Europa League: ”O echipă mai slab cotată”

27.08.2020 | 23:53
Florin Tanase sia ales adversara din turul 2 preliminar al Europa League O echipa mai slab cotata
ADVERTISEMENT

Căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase și-a ales adversara pe care vrea să o întâlnească în turul 2 preliminar al Europa League.

”Roș-albaștrii” s-au calificat lejer mai departe după ce au învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, formația armeană FC Shirak, în primul tur preliminar al Europa League.

ADVERTISEMENT

Pentru elevii lui Toni Petrea au înscris Olaru, Tănase și Buziuc. Formația “roș-albastră” este cap de serie în turul doi preliminar și speră să prindă o echipă accesibilă.

Ce adversar vrea Florin Tănase în turul următor al Europa League

”O partidă destul de grea. Am început jocul mai slab, dar suntem bucuroși că am reușit să trecem mai departe. Armenii formează o echipă bună, agresivă, m-au surprins”, a declarat căpitanul ”roș-albaștrilor” după victoria cu FC Shirak.

ADVERTISEMENT

”Vreau să jucăm mai departe cu o echipă mai slab cotată. Rămâne de văzut dacă suntem mai buni ca anul trecut. Cred că putem ajunge în grupe, mai ales că se joacă o singură manșă”, a spus Florin Tănase despre adversarul pe care îl vrea în turul 2 preliminar al Europa League.

”Nu știam că azi se anunță convocările la națională. Este problema selecționerului că nu m-a luat, nu pot să spun eu nimic. Buș nu este o surpriză la națională, pentru că a făcut un sezon bun. Suntem obligați acum să luăm 3 puncte cu Viitorul”, a încheiat jucătorul.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Darius Olaru i-a lăudat pe armenii de la FC Shirak: ”Un meci destul de greu. Am marcat în prima repriză și apoi ne-am făcut meciul mai ușor. Armenii au încercat să facă pressing sus, dar ne bucurăm că ne-am făcut jocul și ne-am calificat”.

”Sper să dăm peste un adversdar de care putem să trecem. Ne dorim să jucăm acasă, ca să fim mai odihniți. Echipa are puterea să ajungă în grupe. Mă bucur de convocarea la tineret și sper să câștigăm cele două meciuri”, a mai precizat el.

ADVERTISEMENT

Echipa ”roş-albastră” îşi continuă aventura europeană şi va fi cap de serie la tragerea la sorţi pentru turul 2 preliminar. FANATIK îţi prezintă lista posibililor adversari pentru FCSB, una pe care se regăsesc multe echipe accesibile.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Viitorul: 34,00 este cota pentru “scor corect: 3-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT