Sport

Florin Tănase și-a cerut iubita în căsătorie în Zanzibar! Cine e aleasa inimii căpitanului lui FCSB. Foto

După un sezon foarte bun în care a ieșit golgheterul Ligii 1, Florin Tănase a plecat în vacanță cu iubita sa în Zanzibar și a cerut-o în căsătorie.
13.06.2021 | 13:05
După un sezon foarte bun în care a ieșit golgheterul Ligii 1, Florin Tănase a plecat în vacanță cu iubita sa în Zanzibar și a cerut-o în căsătorie. Sursă foto: Instagram MedeeaM
ADVERTISEMENT

Tănase și Medeea Turcescu, nepoata fostului jurnalist, Robert Turcescu, formează un cuplu de aproape 7 ani, încă din perioada când fotbalistul evolua la FC Viitorul.

Cei doi trăiesc o adevărată poveste de dragoste, iar în această vară au decis să plece într-o vacanță de lux în Tanzania, alături de fostul jucător de la FCSB, Adi Popa, și de logodnica acestuia Mădălina.

ADVERTISEMENT

Aflat în vacanță în Zanzibar, Florin Tănase a cerut-o în căsătorie pe Medeea Turcescu

După ce a postat mai multe fotografii în locuri superbe din Zanzibar, iubita lui Florin Tănase a anunțat că jucătorul a cerut-o în căsătorie în această vacanță. Medeea Turcescu a spus imediat ”Da” și a prezentat inelul de logodnă pe contul de Instagram.

Cererea căpitanului de la FCSB a venit pe o plajă exotică din Zanzibar, iar superba sa parteneră i-a declarat dragoste veșnică. Mesajele de felicitare nu au întârziat să apară, primii care le-au scris tinerilor îndrăgostiți fiind Adrian Popa și jucătoarea de tenis Gabriela Ruse.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase căsătorie Zanzibar

Florin Tănase și Medeea Turcescu nu se află la prima vacanță de lux. Cei doi, împreună cu Florinel Coman și iubita acestuia Ioana Timofeciuc, au petrecut Revelionul 2020 în Republica Dominicană.

Florin Tănase căsătorie Zanzibar

Medeea Turcescu, afaceri vestimentare

Florin Tănase și Medeea s-au cunoscut în Pitești, au avut o relație și în adolescență, dar au decis abia în urmă cu șapte ani să formeze un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Cei doi au avut și probleme în cuplu, nepoata lui Robert Turcescu punând capăt relației pentru o scurtă perioadă, imediat după ce mijlocașul a ajuns la FCSB.

ADVERTISEMENT

Partenera fotbalistului este un nume cunoscut în lumea modei din România, lucrând cu designeri importanți, printre care și Cătălin Botezatu, iar în ultima perioadă s-a ocupat și de make-up.

În urmă cu un an, Medeea Turcescu s-a lansat în afaceri și și-a a lansat un brand vestimentar. Hainele se vând pe o pagină dedicată de Instagram, iar modelul care le promovează este chiar partenera fotbalistului de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Tănase, aproape de un transfer la Al Ain

Finanțatorul ”roș-albaștrilor”, Gigi Becali, a dezvăluit că are o  ofertă pentru Florin Tănase și îi va da drumul pe 4,5 milioane de euro, deoarece jucătorul l-a rugat să-l lase.

După anunțul patronului de la FCSB, FANATIK a aflat că echipa care îl dorește pe golgheterul din ultimul sezon al Ligii 1 este Al Ain, care a încheiat pe locul 6 campionatul din Emiratele Arabe Unite.

Din informațiile FANATIK, Al Ain vrea să-i ofere un salariu de 120.000 de euro pe lună lui Florin Tănase, astfel că internaționalul român ar urma să câştige 1.440.000 de euro pe an la formaţia din Emiratele Arabe Unite.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT