Fotbal intern

Scandal în vestiar înainte de Mlada – FCSB. Ce au făcut Florin Tănase și Florinel Coman. EXCLUSIV

15.08.2019 | 14:29
Scandal in vestiar inainte de Mlada  FCSB Ce au facut Florin Tanase si Florinel Coman EXCLUSIV

Totul stă pe un butoi de pulbere la FCSB. Rezultate nu sunt, antrenor nu mai e de mult, echipa e la 9 puncte de CFR Cluj după doar 5 etape, iar atingerea grupelor Europa League pare un obiectiv foarte greu de atins în acest moment. Iar vestiarul simte acut tot ceea ce se întâmplă. FANATIK a aflat că Florin Tănase și Florinel Coman nu mai suportă situația și au ieșit pur și simplu din una din ședințele dinaintea returului cu Mlada Boleslav, lăsându-l pe Vergil Andronache fără cuvinte!

Florin Tănase și Florinel Coman au ieșit din vestiar în timp ce Andronache făcea tactica pentru returul cu Mlada Boleslav. „Lasă-ne, bre, că ajunge!”

FCSB joacă joi seara returul de la Mlada Boleslav, din turul 3 al preliminariilor Europa League, după 0-0 în prima manșă la Giurgiu. Tensiunea este la ea acasă în vestiar, unde jucătorii cei mai importanți nu mai suportă situația actuală. Nu-l recunosc pe Vergil Andronache de mână forte, iar interimatul forțat nu face bine echipei.

La una dintre ședințele tehnice dinaintea plecării spre Cehia, la baza de la Berceni, s-a petrecut un moment de-a dreptul penibil. Andronache le explica jucătorilor de vreun sfert de oră ce vrea el de la meciul retur cu Mlada Boleslav, ce așteaptă de la jucători, ce importanță vitală are această întâlnire. Din informațiile FANATIK, căpitanul Florin Tănase și Florinel Coman pur și simplu s-au plictisit, s-au ridicat și au plecat din vestiar, spre stupoarea tuturor, în primul rând a lui Andronache. „Lasă-ne, bre, că ajunge!”, i-au aruncat cei doi noului joy-stick al lui Becali.

vergil andronache
Vergil Andronache a devenit de două săptămâni noua jucărie a lui Gigi Becali. Greii vestiarului nu-l acceptă! © FOTO: SPORT PICTURES

Gigi Becali ia în calcul să continue cu Vergil Andronache dacă FCSB ajunge în grupele Europa League!

De la plecarea lui Bogdan Andone, produsă acum două săptămâni, la câteva minute după eșecul de acasă cu Alașkert, Gigi Becali a încercat mai multe variante de antrenori. Primul pe listă a fost Mangia, căruia i se luase și bilet de avion, a urmat Edi Iordănescu, dar problemele medicale au închis pista, pentru ca tratativele cu Toni Conceicao, venit la locuința lui Becali din Pipera, să dureze ceva mai mult de 15 minute.

A fost momentul în care Gigi a trecut doar la filiera română. Așa au apărut variantele Viorel Moldovan, Ilie Poenaru, Costel Enache, deși despre ultimul Becali nega la un moment dat tocmai pentru că apăruse o informație știută doar de 2-3 apropiați ai săi. Iar acum, bomba toamnei! Gigi spune că e dispus să meargă mai departe chiar pe mâna lui Vergil Andronache, căruia Tănase și Coman i-ar fi aruncat la ieșire un semnificativ „te-ai ajuns și tu acum antrenor la FCSB”?)

  • 2 eșecuri din două meciuri are Vergil Andronache ca antrenor la FCSB în Casa Pariurilor Liga 1: 1-2 la Astra și 1-3 cu Voluntari
  • 1 gol a marcat Florinel Coman cu Andronache pe bancă, fiind titular cu Astra și cu Mlada și rezervă cu Voluntariul