Fotbal intern

Florin Tănase, sincer după FCSB – Sepsi 2-1. “Nu mă aşteptam să dea penalty. Am crezut că scoate cartonaşul galben!”

03.11.2019 | 23:15
Florin Tănase, sincer după FCSB - Sepsi 2-1.
Florin Tănase în meciul FCSB - Sepsi OSK 2-1. Atacantul, sincer când a fost întrebat de faza penalty-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB câştigă meciul jucat împotriva celor de la Sepsi OSK, scor 2-1, iar Florin Tănase a contribuit din plin la victoria vicecampioanei României. Decarul lui Bogdan Argeş Vintilă a obţinut un penalty în minutul 55, iar Harlem Gnohere a înscris de la punctul de la 11 metri, iar după 4 minute şi-a trecut şi el numele pe tabela de marcaj.

Florin Tănase, sincer după FCSB – Sepsi 2-1

Florin Tănase a vorbit la finalul meciului de pe Arena Naţională, iar atacantul vicecampioanei României a explicat faza penalty-ului. Decarul recunoaşte că nu se aştepta ca arbitrul Horaţiu Feşnic să dea lovitură de la 11 metri pentru FCSB şi credea că îi va arăta cartonaşul galben pentru simulare.

“Sunt bucuros pentru reuşită şi pentru cele trei puncte. A fost o minge pe sus şi m-am pus pe direcţia în care a vrut el să şuteze. Nu mă aşteptam să dea penalty. Am crezut că scoate cartonaşul galben. Am luat un gol din cauza unor greşeli colective. Este şi vina mea. Sper să jucăm aşa până în decembrie”, a spus Florin Tănase la finalul meciului FCSB – Sepsi OSK 2-1.

ADVERTISEMENT

După victoria obţinută în meciul cu Sepsi OSK, scor 2-1, FCSB a urcat pe locul 4 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, cu 24 de puncte, şi poate rămâne pe acea poziţie cel puţin până la meciul pe care Astra Giurgiu îl va juca împotriva celor de la Poli Iaşi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri