Florin Tănase, sincer înainte de U Craiova – CFR Cluj! „Mi-aș dori să câștige ei”. Ce a spus și Mihai Teja

Alexandru Năstase   
in FCSB
10/02/2019, 12:28
Florin Tănase, sincer înainte de U Craiova – CFR Cluj! „Mi-aș dori să câștige ei”. Ce a spus și Mihai Teja GALERIE FOTO
Florin Tănase a semnat cu FCSB în 2016 după 3 ani petrecuți la Viitorul

Florin Tănase a răspuns sincer atunci când a fost chestionat despre partida U Craiova – CFR Cluj! Atacantul roș albaștrilor a recunoscut că ar vrea ca oltenii să se impună în lupta cu liderul Ligii 1 Betano. Lucrul acesta ar putea reduce ecartul roș albaștrilor față de prima poziție. Ar fi nevoie însă și de o victorie a FCSB-ului în jocul de pe teren propriu cu sibienii de la Hermannstadt. Trupa lui Mihai Teja nu a început deloc bine anul. Prima partidă pe 2019 a însemnat un rezultat de egalitate pentru FCSB. Dunărea Călărași a fost echipa care i-a ținut în șah pe roș albaștrii.

„Suntem nerăbdători sa obținem prima victorie, să mulțumim și patronul pentru că își dorește asta. Sperăm să obținem prima victrie mâine. Mi-aș dori ca diseară să bată Craiova”, a declarat Florin Tănase în cadrul unei conferințe de presă susținută înaintea jocului cu Hermannstadt, din runda cu numărul 23 a Ligii 1 Betano.

Florin Tănase, sincer înainte de U Craiova - CFR Cluj! v
Florin Tănase a jucat de 3 ori în echipa națională a României

Florin Tănase, sincer înainte de U Craiova – CFR Cluj!

Mihai Teja a refuzat să vorbească prea mult despre partida Universitatea Craiova – CFR Cluj. Antrenorul roș albaștrilor a precizat că este interesat strict de jocul formației sale. Mai mult de atât, Teja a spus că nu-l interesează deloc derby-ul rundei, unul care ar putea să contribuie din plin la clasamentul final al Ligii 1 Betano. „Nu mă gândesc la meciul Universitatea Craiova – CFR. Vreau ca echipa mea să joace un fotbal bun. Nu mă interesează de celelalte echipe. Orice echipă se poate încurca”, a spus Mihai Teja

CFR Cluj se află pe prima poziție a clasamentului. Ardelenii au acumulat 47 de puncte în urma a 22 de jocuri. O singură înfrângere are campioană în actuala stagiune. Pe locul 2 e clasată trupa lui Mihai Teja. Roș albaștrii sunt la 6 lungimi în spatele CFR-ului, în condițiile în care podiumul este întregit de Universitatea Craiova. Oltenii au 39 de puncte, cu două mai puțin față de FCSB.

  • 22 de partide s-au desfășurat în actuala stagiune a Ligii 1 Betano

 

 

 

Închide ×