Fotbal intern

Florin Tănase, surprins la o biserică din capitală înaintea meciului cu Universitatea Craiova. FOTO EXCLUSIV

19.12.2019 | 15:29
Florin Tanase surprins la o biserica din capitala inaintea meciului cu Universitatea Craiova FOTO EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Florin Tănase, decarul celor de la FCSB, unul dintre jucătorii despre care s-a vorbit în trecut că ar fi preferatul patronului Gigi Becali, a făcut un gest care îi va merge direct la suflet patronului său. Fotbalistul vicecampioanei a fost surprins, joi, în timp ce vizita o biserică din București.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 4,70 este cota pentru ”X pauză/1 Final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, surprins la o biserică din capitală înaintea meciului cu Universitatea Craiova

În cursul după-amiezii zilei de joi, 19 decembrie, unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Bogdan Vintilă a fost surprins la o biserică din zona Dristor a capitalei. VEZI GALERIE FOTO.

Florin Tănase și-a parcat bolidul de lux, a sărit peste liniile de tramvai și apoi s-a îndreptat liniștit către lăcașul de cult din Sectorul 3 al Bucureștiului.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcat într-o bluză albă cu glugă, decarul celor de la FCSB întreprinde această vizită surprinzătoare la biserică în preajma unui meci extrem de important al FCSB-ului în Liga 1.

Florin Tănase, relație complicată cu Gigi Becali

De-a lungul acestui sezon, între Gigi Becali și Florin Tănase, unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB, a existat o relație destul de complicată.

ADVERTISEMENT
  • 2.800.000 de euro este cota lui Florin Tănase, conform transfermarkt.

Inițial un ”om de încredere” al patronului în lotul vicecampioanei, Tănase s-a transformat treptat și, nu cu puține ocazii, a intrat în colimatorul lui Becali.

Gigi Becali și-a vărsat furia pe Tănase după un meci cu CFR Cluj: ”N-o să stăm 100 de ani după Tănase să așteptăm să învețe el fotbal. Nu știu ce se întâmplă cu el, parcă e aerian, parcă nu e pe teren, parcă e pe altă planetă. Nu știu, o să vorbesc cu el, bine oricum îți dai seama că nu stăm după Tănase”, a spus Gigi Becali după meci.

ADVERTISEMENT

FCSB – Universitatea Craiova, derby pentru podium

Florin Tănase și colegii săi de la FCSB au un meci extrem de important în perspectiva luptei la titlu din campionatul intern, sâmbătă, contra celor de la Universitatea Craiova.

În etapa a 22-a din Liga 1, ultima a acestui an, echipa lui Tănase își joacă șansa de a încheia anul pe podium în întrecerea internă. Pentru asta, steliștii au nevoie de succes contra oltenilor lui Victor Pițurcă.

 

ADVERTISEMENT