Sport

Ultimele detalii despre transferul lui Florin Tănase! Anunţul făcut de MM Stoica

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre transferul lui Florin Tănase la Al Nasr. Potrivit spuselor sale, arabii nu au făcut nicio ofertă oficială, așa că mijlocașul va rămâne la FCSB.
04.01.2022 | 13:59
Ultimele detalii despre transferul lui Florin Tanase Anuntul facut de MM Stoica
ADVERTISEMENT

Deși părea doar o chestiune de timp, transferul lui Florin Tănase de la FCSB la As Nasr a intrat în impas. Potrivit lui Mihai Stoica, pe adresa vicecampioanei nu a sosit nicio ofertă concretă din partea saudiților și nici nu a fost achitată clauza de reziliere a căpitanului.

Florin Tănase rămâne la FCSB. Mihai Stoica a făcut anunțul

Nu pleacă Tănase nicăieri, nu există nicio ofertă. Păi nu e decizia clubului, eu cu Tănase vorbesc zi de zi, mâine jucăm teqball, ce vreţi să vă spun? Nu există nicio ofertă pentru Tănase”, a declarat managerul general al roș-albaștrilor la Telekom Sport, admițând, însă, că există posibilitatea ca un club interesat de serviciile lui Tănase să achite clauza de reziliere de trei milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Căpitanul mai are contract cu FCSB până în vara lui 2025, dar a negociat deja cu Al Nasr și urma să încaseze un salariu de nabab. Pe 26 decembrie, FANATIK dezvăluia în exclusivitate că șeicii erau dispuși să-i ofere nu mai puțin de 80.000 de euro pe lună, ceea ce ar fi reprezentat, fără doar și poate, un salt uriaș din punct de vedere financiar, dat fiind faptul că în prezent este remunerat cu 30.000 de euro.

Victor Becali: „Gigi nu-și dorește să plece Tănase”

De altfel, nici patronul roș-albaștrilor nu ar vrea ca mijlocașul de 27 de ani să plece în această iarnă. „Gigi cerea la un moment dat cinci milioane, i-a mărit salariul şi a redus clauza de reziliere, un gest foarte frumos din partea lui. Gigi nu îşi doreşte să plece Tănase, are nevoie de el, dar dacă asta e clauza nu are ce face.

ADVERTISEMENT

Tănase a fost de multe ori în situaţia asta şi nu s-a legat. El spune: ‘Dacă plec, bine, dacă nu, data viitoare’, nu este un băiat disperat să plece. Sigur că şi-ar dori, oricine îşi doreşte. Sunt convins că într-o zi o să vină şi un contract bun pentru el”, a dezvăluit agentul Victor Becali, la același post de televiziune.

Motivul pentru care Tănase nu are oferte din Europa: „Asta îi lipsește”

În ciuda evoluțiilor excelente din ultima perioadă, Florin Tănase nu reușește să stârnească interesul echipelor din fotbalul european. Motivul? Potrivit lui Ilie Dumitrescu, acesta ar avea nevoie de o viteză mult mai bună pentru a face față ritmului dintr-un campionat important.

ADVERTISEMENT

A făcut un progres extraordinar, a marcat mult, a ajuns la echipa națională. E clar că e un lider la FCSB, e căpitanul echipei, e un jucător important pentru echipă.

E foarte greu să ajungi la o echipă în Europa, chiar dacă joci la FCSB, pentru că rezultatele, la nivel de club, nu există. Chiar dacă ai performanțe în Liga 1.

ADVERTISEMENT

A marcat peste 20 de goluri, ca mijlocaș, că el nu e atacant. Se caută, dacă ne uităm în zona asta de unde poate aduce plusul, jucători cu o viteză foarte bună.

Când este urmărit și e aproape să facă pasul, dacă s-a interesat un club important de Tănase, se vede îi lipsește calitatea asta. Dacă avea și viteză…

Are inteligența de joc, face efort, joacă un fotbal total, acoperă foarte bine când se pierdea mingea, excelează la jocul fără mingea. El dă cel mai bun randament în spatele vârfului, are stilul de joc al lui Bergkamp”, a explicat fostul mare internațional român, la Digi Sport.

(P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 2,00 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT