Fotbal intern

Florin Tănase, transfer de la FCSB în America la vară! Giovani: „Cam 4 milioane de euro!” Exclusiv

24.02.2021 | 21:32
Florin Tanase transfer de la FCSB in America la vara Giovani Cam 4 milioane de euro Exclusiv
ADVERTISEMENT

Florin Tănase și-ar putea vedea visul îndeplinit în această vară și să plece de la FCSB. Există șanse importante ca după terminarea actualului campionat, căpitanul roș-albaștrilor să se transfere în MLS, de unde există un interes crescut pentru el. Varianta care prinde contur tot mai mult este New York City!

FANATIK a discutat cu impresarul jucătorului, Giovani Becali, care spune că pregătește o ofertă de 3,5 – 4 milioane de euro pe care să i-o prezinte lui Gigi Becali pentru clientul său. În cazul în care părțile vor fi de acord, transferul lui Florin Tănase de la FCSB în MLS se va face în această vară.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase e aproape de transferul de la FCSB în America la terminarea acestui campionat. Dorit de New York City!

Florin Tănase, 26 de ani, a recunoscut zilele trecute că nu se aștepta nici el să stea atât de mult la FCSB. A venit de la Viitorul în august 2016 și la vară se fac 5 ani de când joacă în roșu și albastru.

Totuși sunt șanse importante ca omul care poartă banderola la trupa lui Toni Petrea să părăsească FCSB la terminarea actualului campionat. „Îmi doresc să iau titlul în acest sezon, apoi vedem”spune mijlocașul ofensiv. Iar ceea ce se întrevede la orizont pentru el pare să fie un transfer peste Ocean.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, cei de la New York City, formația de care încă aparține Alex Mitriță, împrumutat acum la Al Ahli Jeddah, sunt interesați de transferul lui Florin Tănase. S-a discutat recent și de o mutare la NYC a lui Alex Mățan, dar FANATIK a aflat că formația cu care ar urma să semneze jucătorul Viitorului este Columbus Crew.

Giovani Becali spune că sunt șanse pentru transferul lui Florin Tănase de la FCSB în America. „Vreau să-i aduc lui Gigi o ofertă de 3,5 – 4 milioane de euro”

Revenind la Florin Tănase, care mai are contract încă doi ani cu FCSB după declarațiile patronului său Gigi Becali, acesta chiar ar putea fi înlocuitorul lui Alex Mitriță la New York City. Asta dacă luăm în calcul că arabii vor plăti, așa cum au promis, pentru transferul definitiv al olteanului în iunie 2021.

ADVERTISEMENT

Giovani Becali, care îl reprezintă pe Florin Tănase, a oferit noi detalii despre o posibilă plecare a acestuia de la FSCB în această vară. Actualul om de imagine al firmei conduse de Dragoș Sârbu evită să dea nume de echipe, dar discută despre cifre!

„Eu nu pot să spun numele unei echipe în acest moment pentru Florin Tănase. Da, sunt șanse destul de mari să plece în America, dar totul depinde de valoarea ofertei pe care pot să i-o aduc lui Gigi Becali. Și, bineînțeles, dacă și Gigi va fi de acord. Cred că poate fi vorba despre 3,5 – 4 milioane de euro și atunci toate părțile pot fi mulțumite” – Giovani Becali, exclusiv pentru FANATIK

Gigi Becali păstrează misterul în privința transferului căpitanului de la FCSB. „E posibil să-l las să plece…”

Giovani Becali tocmai a dat lovitura transferului lui Dennis Man de la FCSB la Parma și ar putea fi pionul unei noi mutări importante pentru echipa vărului său, Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Patronul de la FCSB nu știe încă ce se va întâmpla cu Florin Tănase la terminarea actualului campionat. Există și varianta unei promisiuni pe care Gigi i-ar fi făcut-o lui Tănase, că-l va lăsa să plece în vară, dar Becali păstrează misterul.

Nu i-am promis nimic lui Tănase, dar e posibil să-l las să plece la vară. Depinde, normal, și de ofertă… Sau e posibil să nu plece… Nu știu ce v-a spus Giovani, vedem oferta, apoi mă decid” – Gigi Becali, exclusiv pentru FANATIK

Florin Tănase a vorbit și el despre prețul pentru care crede că ar fi lăsat de Gigi Becali să plece de la FCSB.

Eu am mare încredere că luăm titlul în acest sezon! Dacă plec după aia? Nu știu. Normal, orice jucător își dorește să facă pasul spre un campionat mai puternic. Nu cred că-l pot depăși pe Man la suma de transfer. El e tânăr, are 22 de ani. Poate dacă voi marca 40 de goluri… Să plec pe 15 milioane? Tăiem cifra 1 din faţă!”, a spus căpitanul FCSB la puțin timp după transferul lui Man la Parma.

Americanii, impresionați de cifrele foarte bune ale lui Florin Tănase în actualul sezon. Medie de 0,75 goluri pe meci!

Cei de la New York City sunt impresionați de cifrele foarte bune pe care le înregistrează căpitanul celor de la FCSB în acest sezon. Americanii au urmărit mai multe meciuri ale roș-albaștrilor și au ajuns la concluzia că au de-a face cu un lider de echipă.

În actualul sezon, Tănase traversează cea mai bună formă a carierei. A disputat 20 de meciuri în Liga 1, a marcat de 15 ori, fiind golgeterul competiției, dar are și 3 pase de gol. A jucat un meci și în Europa League, marcând cu armenii de la Șirak Gyumri, dar a absentat, bolnav de Covid, la partidele cu Backa Topola și Slovan Liberec.

  • 3 milioane de euro este cota actuală a lui Florin Tănase, cea mai mare din cariera sa
  • 1,5 milioane de euro a plătit Gigi Becali celor de la Viitorul pentru transferul lui Tănase pe 8 august 2016

  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,90 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT