Sport

Florin Tănase, rugat de un coleg să rămână la FCSB: ”Îl văd aici la noi. E căpitanul nostru”

Căpitanul vicecampioanei FCSB, Florin Tănase, traversează cea mai bună perioadă a carierei de la transferul la gruparea roș-albastră și este monitorizat de mai multe cluburi. Coechipierii îl roagă să rămână la echipă.
18.12.2021 | 15:20
Florin Tanase rugat de un coleg sa ramana la FCSB Il vad aici la noi E capitanul nostru
ADVERTISEMENT

Ajuns la 26 de ani, Florin Tănase visează din nou la un transfer în străinătate. Fotbalistul este monitorizat de mai multe cluburi din Europa și din zona arabă.

”Tase” a fost golgheterul campionatului trecut și este în continuare omul în jurul căruia se construiește formula de bază a vicecampioanei FCSB.

ADVERTISEMENT

Coechipierii trag de Florin Tănase să rămână la FCSB pentru a câștiga titlul

Florin Tănase este deja la al șaselea sezon în tricoul roș-albastru. În 2016 Gigi Becali îi plătea lui Gheorghe Hagi 1,5 milioane de euro pentru achiziția lui. A fost dintotdeauna unul dintre jucătorii pe care patronul roș-albaștrilor a sperat să încaseze multe milioane de euro.

Anii au trecut, însă, și Tănase continuă să evolueze pentru FCSB. Prestațiile din sezonul precedent și cele din campionatul în curs l-au readus pe ”Tase” în atenția mai multor cluburi. După ce a ratat mai multe transferuri, decarul roș-albaștrilor speră ca de data aceasta să se concretizeze discuțiile dintre cluburi.

ADVERTISEMENT

Nu același lucru și-l doresc coechipierii lui care, prin vocea muntenegreanului Risto Radunovic, i-au transmis că e nevoie de el la echipă pentru primul triumf în campionat din 2015 încoace.

”Pe Tănase îl văd aici la noi. E concentrat, e căpitanul nostru. Până acum e aici. Să fie concentrat pentru meciul de mâine şi apoi. Să vină Moş Crăciun cu 3 puncte şi pe urmă cu multe oferte.

ADVERTISEMENT

E jucător foarte important Tănase, vedem ce o să fie. Deocamdată, e cu noi. Eu nu văd în viitor”, a spus Radunovici în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Sepsi.

Ce transferuri a ”ratat” Florin Tănase

Cotat la 5.000.000 de euro, Florin Tănase a devenit din nou atractiv pentru cluburile care își permit să plătească clauza de reziliere a contractului în valoare de 3 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Florin Tănase a fost aproape de un transfer în MLS, în această vară. Americanii erau dispuși să plătească 4 milioane de euro, dar Gigi Becali a cerut mai mult.

Din informațiile FANATIK, cei de la New York City au discutat detaliile unui potențial transfer al lui Florin Tănase. În cele din urmă fotbalistul a semnat un nou angajament cu FCSB, iar Gigi Becali a fost de acord să scadă clauza la 3 milioane de euro.

Anderlecht Bruxelles, Trabzonspor, Olympique Marseille, fosta campioană a Turciei, Bașakșehir și echipe din zona Golfului au mai fost interesate de serviciile internaționalului român.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 3,00 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT