Sport

Ce i-a promis Florin Tănase patronului, în legătură cu transferul său de la FCSB. Gigi Becali: “Da, aşa e!”. Exclusiv

Florin Tănase i-a făcut o promisiune lui Gigi Becali: nu pleacă de la FCSB nici în vară decât în cazul unei oferte fabuloase. Patronul FCSB a confirmat pentru FANATIK.
15.02.2022 | 17:43
Ce ia promis Florin Tanase patronului in legatura cu transferul sau de la FCSB Gigi Becali Da asa e Exclusiv
Florin Tănase şi Gigi Becali. Sursa foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

La fiecare perioadă de mercato, eventualul transfer al lui Florin Tănase de la FCSB este unul dintre subiectele de interes. Însă, “decarul” a ratat de fiecare dată mutarea în străinătate, chiar dacă de câteva ori a lipsit foarte puţin să se realizeze.

Florin Tănase i-a promis lui patronului că nu pleacă nici în vară! Gigi Becali confirmă: “Aşa este!”

FANATIK a aflat că Florin Tănase şi-a schimbat optica şi nu mai este atât de interesat să plece de la FCSB. Ba mai mult, i-a făcut o promisiune lui Gigi Becali: nu vrea să plece la vară decât dacă vine o ofertă fabuloasă din punct de vedere financiar sau fotbalistic.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, patronul FCSB a confirmat promisiunea “decarului”, pe care îl consideră cel mai important jucător al echipei: “Da, aşa este cu Tănase. Dar se pot schimba multe în vară, depinde şi de oferta care va apărea”, a spus Becali pentru publicaţia noastră.

Are unul dintre cele mai mari salarii din România! Câştigă 30.000 de euro lunar

Florin Tănase are mai multe motive pentru care să rămână în ţară în această perioadă. În primul rând, atacantul are unul dintre cele mai mari salarii din Casa Pariurilor Liga 1, cu 30.000 de euro lunar.

ADVERTISEMENT

De altfel, atacantul i-a transmis lui Gigi Becali că este foarte mulţumit de salariul pe care îl are în România şi nu este disperat să plece pentru a câştiga şi mai mulţi bani. Un alt motiv pentru a rămâne la FCSB este familia.

Tănase va deveni tată în următoarele luni!

Soţia căpitanului de la FCSB, Medeea, este însărcinată şi cei doi aşteaptă un copil în următoarele luni. Astfel, pentru Florin Tănase este mult mai bine să rămână lângă familie în momentul în care se va naşte cel mic, decât să fie departe de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase va pleca doar dacă oferta va fi una fabuloasă din punct de vedere financiar sau va fi un salt important din punct de vedere fotbalistic, care s-ar traduce printr-o ofertă tentantă de la un club important din occident.

Nicio şansă să se mai facă transferul în China! Giovani Becali: “Tănase e cea mai ciudată chestie, de când sunt în această meserie”

De căpitanul celor de la FCSB s-au interesat şi cluburile din China. Mutarea nu mai are cum să se realizeze în acest moment, în condiţiile în care s-a închis perioada de mercato din România, pe data de 14 februarie.

ADVERTISEMENT

Giovani Becali, impresarul lui Florin Tănase, a declarat că transferurile ratate de atacant sunt o enigmă şi pentru el: “Tănase e cea mai ciudată chestie, de când sunt în această meserie. Un jucător evaluat la 7-8 milioane, golgheter.

Toate echipele care m-au chemat au spus să scadă prețul. Au venit niște arabi și au zis 2.7-2.8. Important e că și-a prelungit contractul cu FCSB, unde are un salariu extraordinar”, a spus Giovani Becali.

Tănase, transferat la FCSB din 2016

Florin Tănase este la FCSB din 2016. El a fost transferat de la Viitorul pentru 1,5 milioane de euro. Gigi Becali i-a prelungit contractul vara trecută, devenind cel mai bine plătit fotbalist al vicecampioanei, cu 30.000 de euro lunar.

  • 27 de ani are Florin Tănase
  • 3.000.000 de euro este clauza de reziliere a contractului lui Tănase

  • (P) Cota BETANO pentru CS Mioveni – FCSB: 1,75 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT