Fotbal intern

S-a stabilit cine este următorul jucător care pleacă de la FCSB! Suma de transfer e de 5 milioane de euro. EXCLUSIV

26.06.2019 | 14:17
Sa stabilit cine este urmatorul jucator care pleaca de la FCSB Suma de transfer e de 5 milioane de euro EXCLUSIV

FCSB l-a vândut pe Romario Benzar în Serie A la Lecce pentru 2 milioane de euro, iar Gigi Becali se pregătește să se despartă de un alt titular, dar pe bani mulți. FANATIK a aflat că Florin Tănase va fi următorul transfer al roș-albaștrilor, el având o ofertă foarte bună de la New York Redbulls, rivala din oraș al lui City, echipa lui Alex Mitriță. 

“Decarul” FCSB este următorul transfer pe bani mulți al lui Gigi Becali! Va fi adversar cu Mitriță în America

Gigi Becali a cerut 5 milioane de euro în schimbul transferului lui Florin Tănase și FANATIK a aflat că americanii sunt dispuși să îi dea acești bani. Din informațiile noastre și jucătorul va avea o remunerație foarte bună. El va fi plătit cu 1 milion de euro pe an. Alexandru Mitriță a deschis drumul românilor spre MLS în iarna acestui an, când a fost transferat de New York City pentru 8 milioane de euro. Atacantul român are un salariu de 1,2 milioane de euro în America.

La începutul lunii iunie, FANATIK a anunțat interesul celor de la New York Redbulls pentru Florin Tănase, iar de atunci negocierile au avansat și cele două părți au ajuns la un acord, urmând ca acest transfer să se facă.

Așa cum s-a întâmplat și cu Romario Benzar când Gigi Becali a scos un profit de 1,3 milioane de euro, și în cazul lui Florin Tănase patronul roș-albaștrilor iese pe plus. Atacantul a fist cumpărat cu 1,5 milioane de euro în vara anului 2016 de la Viitorul, iar Becali ar urma să scoată un profit de 3,5 milioane de euro după acest transfer.

Decarul FCSB este următorul transfer pe bani mulți al lui Gigi Becali! Va fi adversar cu Mitriță în America. EXCLUSIV FOTO: Andrei Muresan si Florin Tanase in meciul de fotbal dintre FCSB si CFR Cluj, din cadrul playoff-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti FOTO: Gigi Becali la conferinta de presa a prezentarii noului antrenor al FCSB, desfasurata la Palatul din Aleea Alexandru din Bucuresti
Decarul FCSB este următorul transfer pe bani mulți al lui Gigi Becali! Va fi adversar cu Mitriță în America. EXCLUSIV FOTO: Gigi Becali la conferinta de presa a prezentarii noului antrenor al FCSB, desfasurata la Palatul din Aleea Alexandru din Bucuresti

Gigi Becali l-a făcut praf pe Contra după ce l-a lăsat pe Tănase în afara lotului

Evoluțiile lui Florin Tănase în Liga 1 în stagiunea trecută au fost din ce în ce mai bune, însă selecționerul Cosmin Contra nu l-a luat la echipa națională. Acest lucru l-a enervat teribil pe Gigi Becali, care a lansat un atac dur la adresa selecționerului“E vreunul mai bun decât Tănase la echipa națională? E cel mai bun jucător al României, e cel mai valoros. O spun așa, ca neștiutor. Ce să mai spun de Contra? L-am lăudat, dar m-am convins de el.

A avut realizări la Dinamo și a meritat să fie luat la națională. Dar acum nu-l ia pe cel mai bun jucător din România la națională. Nu mai spun nimic, nu mai vreau să mă cert cu nimeni. Tănase e cel mai bun jucător român, e mai bun decât toți ceilalți de la lot. Totuși, nu vorbesc despre Ianis Hagi, că se supără Gică pe mine. Dar spun că Tănase e mai bun decât toți”, afirma Becali.

"Decarul" FCSB este următorul transfer pe bani mulți al lui Gigi Becali! Va fi adversar cu Mitriță în America. EXCLUSIV
“Decarul” FCSB este următorul transfer pe bani mulți al lui Gigi Becali! Va fi adversar cu Mitriță în America. EXCLUSIV FOTO: Darius Olaru în meciul cu Gaz Metan Mediaș

Florin Tănase este cotat în acest moment la 3 milioane de euro. Echipa este acoperită pe postul pe care îl lasă liber Tănase. FCSB l-a acontat pe Darius Olaru, care va veni în iarnă de la Mediaș, însă Gigi Becali a anunțat că vrea să îl joace acolo pe Olimpiu Moruțan.

  • 11 goluri și 9 pase de gol a dat Florin Tănase pentru FCSB în sezonul 2018/2019
  • 40 de meciuri a jucat Florin Tănase pentru FCSB în sezonul 2018/2019
  • 5 milioane de euro cere Gigi Becali pentru Florin Tănase