Fotbal intern

Florin Tănase, un car de nervi după eșecul cu Hermannstadt: ”Observatorul vine în adidași, nu alunecă”

14.02.2021 | 22:12
Florin Tanase un car de nervi dupa esecul cu Hermannstadt Observatorul vine in adidasi nu aluneca
ADVERTISEMENT

Florin Tănase a fost un car de nervi după eșecul suferit în fața celor de la Hermannstadt și a dat vina pe starea gazonului de la Mediaș, dar și lipsa de implicare din partea observatorului partidei.

FCSB a pierdut meciul din deplasare cu Hermannstadt, scor 0-1, singurul gol al partidei fiind marcat în minutul 13, de Romario Pires, din penalty.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Toni Petrea a ajuns la a 3-a înfrângere consecutivă și poate pierde locul 1 din clasamentul Ligii 1 în cazul în care CFR Cluj o învinge pe Voluntari.

Florin Tănase, un car de nervi după eșecul cu Hermannstadt: ”Observatorul vine în adidași, nu alunecă”

Jucătorul lui FCSB, Florin Tănase, acuză starea gazonului de pe stadionul din Mediaș și susține că observatorul partidei trebuia să ia măsuri: “Din păcate am pierdut din nou, 3 puncte foarte importante.

ADVERTISEMENT

Dacă vrem să câștigăm campionatul trebuie să luăm toate punctele cu echipele clasate jos. Numai în România se poate întâmpla să joci pe un teren îngețat, observatorul ce face, vine să se plimbe pe aici…. N-ai ce să faci pe un astfel de teren.

Nu înțeleg de ce în octombrie – noiembrie aveam meciuri mai rar șî în ianuarie trebuie să jucăm la 3 zile pe astfel de condiții. Cum să joci fotbal pe astfel de teren, observatorul vine în adidași, nu alunecă”, a declarat Florin Tănase.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru, exemplu de fair-play la finalul partidei

Darius Olaru a recunsocut într-un mod fair-play înfrângerea cu Hermannstadt și susține că jocul general al echipei trebuie să se îmbunătățească în partidele care urmează: “Am intrat într-o pasă proastă fără gol marcat.

Am primit gol după o fază controversată și am pierdut din nou. A fost destul de greu și terenul, n-am reușit să pasăm șa ne mișcăm în teren și asta a contat. Adversarii stau pe două linii și încearcă să iasă pe contraatac.

ADVERTISEMENT

Să pregătim de acum meciurile astfel încât adversarii să nu marcheze. Jocul nostru ne-a făcut să nu câștigăm în seara asta, nu arbitrajul”, a declarat mijlocașul lui FCSB la finalul partidei.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1,40 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT