Fotbal intern

Florin Tănase va absenta în meciul FCSB – Chindia! Căpitanul e suspendat

15.02.2021 | 09:57
Florin Tanase va absenta in meciul FCSB  Chindia Capitanul e suspendat
ADVERTISEMENT

Căpitanul Florin Tănase va absenta în meciul FCSB – Chindia Târgoviște, din etapa a 24-a din Liga 1, după ce a primit al patrulea cartonaș galben în acest sezon la partida cu FC Hermannstadt.

Echipa lui Toni Petrea a suferit  al treilea eșec la rând, după cele cu Academica Clinceni și Dinamo, și poate pierde șefia clasamentului în favoarea celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul roș-albaștrilor s-a arătat extrem de  deranjat de individualismul unora dintre fotbaliștii săi și i-a acuzat că nu combină suficient de bine pentru a putea desface defensivele aglomerate ale adversarilor.

Absență importantă pentru Toni Petrea la FCSB – Chindia: Florin Tănase e suspendat

După înfrângerea de la Mediaș cu FC Hermannstadt, Toni Petrea a mai primit o veste proastă, căpitanul Florin Tănase fiind suspendat pentru întâlnirea FCSB – Chindia Târgoviște, care se va disputa duminică, 21 februarie, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Cel mai bun marcator al roș-albaștrilor a primit cartonașul galben în finalul partidei de duminică seară, după ce a protestat la deciziile arbitrului Cătălin Popa. Cum este al patrulea avertisment din acest sezon, Tănase nu va putea juca împotriva Chindiei.

Căpitanul lui Toni Petrea a mai luat cartonașe galbene la meciurile FCSB – Dinamo, scor 3-2, Chindia Târgoviște – FCSB, scor 0-2, și FCSB – Astra Giurgiu, scor 3-0. El va reveni pe teren la partida din deplasare cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Tănase, criticat de Duckadam

Florin Tănase a fost un car de nervi după eșecul suferit în fața celor de la Hermannstadt și a dat vina pe starea gazonului de la Mediaș, dar și pe lipsa de implicare din partea observatorului partidei.

Fostul președinte de imagine de la FCSB, Helmuth Duckadam, l-a taxat pe Florin Tănase după ce fotbalistul a acuzat în mod direct starea gazonului pentru înfrângerea suferită cu Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Pe lângă înfrângerea din partida Hermannstadt – FCSB 1-0, întâlnirea de la Mediaș a scos în evidență tensiunea care domnește în rândul grupării bucureștene, MM Stoica și Thomas Neubert, fiind  implicați într-un scandal în tribune.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1,21 este cota pentru „total goluri: 1-4”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT