Sport

Florin Tănase, vacanță de lux alături de un fost jucător al FCSB. Unde petrece golgheterul Ligii 1

Florin Tănase are parte de o vacanță de vis alături de un fost jucător al FCSB, cu care petrece departe de România înainte de noul sezon din Liga 1
09.06.2021 | 22:32
Florin Tanase vacanta de lux alaturi de un fost jucator al FCSB Unde petrece golgheterul Ligii 1
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că Florin Tănase are o ofertă importantă de la o echipă din zona Golfului, care îi oferă un contract de aproape 1,5 milioane de euro pe an.

Golgheterul din Liga 1 și căpitanul FCSB se bucură de această veste alături de iubita lui într-o vacanță de cinci stele, împreună cu un fotbalist care tocmai a câștigat un proces cu patronul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase își petrece vacanța în Zanzibar cu Adi Popa

Florin Tănase a plecat în vacanță în Zanzibar, Tanzania, alături de iubita sa, Medeea Turcescu, și de fostul jucător al FCSB, Adi Popa, însoțit de logodnica sa, Mădălina. Locația nu este întâmplătoare, Florinel Coman și Ioana Timofeciuc petrecându-și de asemenea vacanța acolo în această perioadă.

Deși la prima vedere pare surprinzătoare prietenia dintre Florin Tănase și mijlocașul celor de la Academica Clinceni, Medeea și Mădălina, iubitele celor doi fotbaliști sunt prietene foarte bune și sunt aproape tot timpul împreună, ceea ce a facilitat apropierea celor doi. Ei au fost de asemenea colegi pentru o perioadă la FCSB și au rămas în relații bune.

ADVERTISEMENT
Petrecerea a inceput inca de pe aeroport, la o ceainarie, unde Medeea a fotografiat incantata pasapoartele si biletele de avion. Sursa foto: captura cont instagram Medeea Turcescu
Petrecerea a inceput inca de pe aeroport, la o ceainarie, unde Adi Popa a fotografiat incantat pasapoartele si biletele de avion. Sursa foto: captura cont instagram Adi Popa.

Cele două cupluri au plecat în vacanța exotică pe 8 iunie și au pornit în această aventură cu un pahar de șampanie servit pe parcursul zborului spre celebra locație din Africa, una dintre cele mai dorite locații în această perioadă de pandemie.

Iubita lui Florin Tanase, Medeea Turcescu, a imortalizat pe instragram startul calatoriei la bordul aeronavei. Sursa foto: captura instagram cont Medeea Turcescu
Iubita lui Florin Tanase, Medeea Turcescu, a imortalizat pe instragram startul calatoriei la bordul aeronavei. Sursa foto: captura instagram cont Medeea Turcescu.

Florin Tănase și Adi Popa „atacați” de maimuțe și șerpi exotici

Florin Tănase și Adi Popa au avut parte alături de partenerele lor de experiențe inedite imediat cum au ajuns în Tanzania. Cele două cupluri s-au filmat și fotografiat alături de broaște țestoase, șerpi și maimuțe, iar iubitele lor nu au ratat șansa să imortalizeze aceste momente și să le împărtășească cu miile de fani care urmăresc conturile de Instagram ale celor patru.

ADVERTISEMENT

Una dintre principalele atracții din Zanzibar este insula Prison Island sau Changuu, aflată în apropierea capitalei Stone Town. Insula este locul preferat de țestoasele uriașe pentru depunerea ouălelor, iar Florin Tănase și Adi Popa au ținut neapărat să ia parte la această experiență. Țestoasele ajung la 250 de kilograme și pot trăi până la 180 de ani!

Medeea Turcescu se bucura de experienta cu testoasele uriase pe Prison Island. Sursa foto: captura instagram Medeea Turcescu
Medeea Turcescu se bucura de experienta cu testoasele uriase pe Prison Island. Sursa foto: captura instagram Medeea Turcescu.

Distracția a continuat într-o zonă populată din abundență de maimuțe din pădurea Jozani, unde există o specie de primate izolată, care trăiește doar aici, numită Red Colobus.

ADVERTISEMENT
Florin Tanase si Adi Popa, alaturi de Madalina si Medeea Turcescu, in mijlocul maimutelor Red Colobus. Sursa foto: captura cont instagram Medeea Turcescu
Florin Tanase si Adi Popa, alaturi de Madalina si Medeea Turcescu, in mijlocul maimutelor Red Colobus. Sursa foto: captura cont instagram Medeea Turcescu.

Adi Popa și-a șocat urmăritorii de pe Instagram: s-a pozat cu un piton uriaș în mână

Adi Popa a avut sânge rece și a ținut să se fotografieze ținând în mâini un piton de aproximativ doi metri și care poate atinge dimensiuni și mai mari în paradisul sălbatic al Oceanului Indian.

Adi Popa, alaturi de un piton de aproximativ 2 metri. Sursa foto: captura cont instagram Adi Popa
Adi Popa, alaturi de un piton de aproximativ 2 metri. Sursa foto: captura cont instagram Adi Popa.

Însă Zanzibarul este cunoscut mai ales pentru plajele superbe de la Oceanul Indian și nisipul de o finețe ieșită din comun. Bineînțeles că asta a fost una dintre atracțiile principale și pe lista lui Florin Tănase și Adi Popa.

Apus pe o plaja celebra din Zanzibar, imortalizat de Medeea Turcescu. Sursa foto: captura cont instagram Medeea Turcescu
Apus pe o plaja celebra din Zanzibar, imortalizat de Medeea Turcescu. Sursa foto: captura cont instagram Medeea Turcescu.

Cele două cupluri ar putea să se reunească pe insula din apropierea continentului african și cu Florinel Coman, care se află în continuare pe insula exotică alături de Ioana Timofeciuc.

Ioana Timofeciuc, fotografiata de Florinel Coman in Zanzibar. Sursa foto: captura cont instagram Ioana Timofeciuc
Ioana Timofeciuc, fotografiata de Florinel Coman in Zanzibar. Sursa foto: captura cont instagram Ioana Timofeciuc.

  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT