Fotbal intern

Florin Tănase visează frumos după câștigarea Cupei României: ”La anul vrem eventul”

22.07.2020 | 22:46
Florin Tanase viseaza frumos dupa castigarea Cupei Romaniei La anul vrem eventul
ADVERTISEMENT

Căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase, visează frumos după ce formația sa a câștigat câștigat Cupa României, primul trofeu din 2015.

”Roș-albaștrii” s-au impus cu 1-0 în finala cu Sepsi OSK prin golul lui Dennis Man și și-a asigurat participarea în sezonul viitor al Europa League.

ADVERTISEMENT

FCSB va primi 260.000 de euro pentru câştigarea Cupei României, iar la această sumă se va adăuga şi 55.000 de euro, bani primiţi în fazele anterioare.

Visele lui Florin Tănase după câștigarea Cupei României

”Ne doream să câștigăm acest trofeu. Am avut un meci greu în fața unei echipe cu determinare și experiență. Înainte spuneam că este cel mai prost trofeu, acum spun că este cel mai bun că am luat un trofeu. Această victorie ne dă încredere pentru viitor și la anul vrem eventul”, visează Florin Tănase după câștigarea Cupei României.

ADVERTISEMENT

”Ne-am pregătit bine cu noul staf, dar trebuie să-i mulțumim și domnului Vintilă că el ne-a adus în această finală. Vom avea câteva zile libere, trebuie să ne deconectăm și să ne încărcăm bateriile și apoi să începem bătălia pentru a câștiga campionatul”, a mai spus căpitanul.

Dennis Man a explicat ce s-a întâmplat la pauză: ”Am întâlnit un adversar care pasează bine, joacă un fotbal plăcut. Știam că nu va fi ușor, pentru că în finală forțele sunt egale. Prima repriză am intrat puțini timorați, cred că a fost presiunea primei finale pentru mulți dintre noi. Mister ne-a motivat la pauză, am fost mai încrezători și așa a venit golul”.

ADVERTISEMENT

”S-au schimbat niște lucruri odată cu noul staf. Important este ca acest trofeu să fie un punct de plecare și să facem mai mult în sezonul viitor. Sunt plecat peste tot și nicăieri. Eu îmi văd de treabă, ignor aceste povești. Când va fi timpul, voi fi pregătit să fac și acest pas”, a spus Man.

Declarat jucătorul finalei, mijlocașul de la FCSB e conștient de dezamăgirile din ultimii ani: ”An de an începem pozitiv, dar pe parcurs nu știu ce se întâmplă. Cel mai important e să jucăm pentru culorile acestui club și pentru suporteri, deoarece simt că în ultimii ani i-am dezamăgit”.

ADVERTISEMENT

Finala Cupei României s-a desfășurat într-o atmosferă tristă pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești. Absența spectatorilor a creat o imagine de meci amical, iar totul s-a putut obseva în fotografiile realizate de trimisul FANATIK.

  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan – FCSB: 20,00 este cota pentru „total goluri: 6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT