Life

Florin, un jandarm, este îngerul păzitor al unei fete de 17 ani. A salvat-o de la moarte în ultima clipă

Un jandarm a salvat viața unei fete de 17 ani. Mama tinerei îl numește un înger păzitor pe Florin, care a ajutat-o nu numai pe adolescentă, ci și pe alți tineri.
08.12.2022 | 13:53
Florin un jandarm este ingerul pazitor al unei fete de 17 ani A salvato de la moarte in ultima clipa
Florin, un jandarm, este îngerul păzitor al unei fete de 17 ani. Foto Colaj Fanatik Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța
ADVERTISEMENT

Florin a salvat în ultima clipă pe o adolescentă în vârstă de 17 ani care se afla într-o mașină care a fost implicată într-un accident rutier.

Florin, un jandarm, este îngerul păzitor al unei fete de 17 ani

Mama tinerei a vrut să îi mulțumească acestuia și a transmis o scrisoare emoționantă în care îl numește pe Florin un înger păzitor pentru ca a reușit să îi salveze viața fiicei sale.

ADVERTISEMENT

„Doresc ca prin această simplă hârtie să aduc mulțumiri colegului dumneavoastră, Florin Cotîrlă, cel care a salvat viața fiicei mele.”, a scris mama fetei.

Florin se află în timpul liber atunci când s-a întâmplat acest lucru, dar acesta nu a ezitat să acționeze pentru a salva viața tinerilor implicați în accidentul rutier.

ADVERTISEMENT

Tânărul jandarm pe nume Florin tocmai ieșise de la serviciu atunci când a observat mașina implicată într-un accident rutier și a auzit strigăte de ajutor.

A reușit să îi scoată în siguranță pe cei trei băieți care se aflau înăuntru și erau conștienți, dar fata de 17 ani care se află alături de aceștia în mașină nu răspundea.

ADVERTISEMENT

Fata de 17 ani era plină de sânge și inconștientă

Înainte de a face toate aceste lucruri, jandarmul salvator a deconectat bornele bateriei pentru ca mașina să nu ia foc și a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a ajuta pe tânără de 17 ani. Fata avea puls dar era inconștientă.

Atunci, tânărul Florin a pus în aplicare cursurile de prim ajutor pe care le-a urmat și ales fratelui său care era medic.

ADVERTISEMENT

„Cei trei băieți erau conștienți, dar se aflau în stare de șoc.

A reușit să îi scoată pe rând din autoturism. Fata, însă, o tânără de 17 ani, nu dădea semne de cooperare. Avea puls, însă era inconștientă.

Fața si mâinile îi erau acoperite de sânge și nu putea reacționa la niciun impuls. Și-a dat seama că era vorba despre o situație gravă”, se arată într-un mesaj postat de Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Până la urmă, cu ajutorul fratelui medic, dar și a asistentei de pe echipajul medical, jandarmul a reușit să îi pună gulerul necesar tinerei și să o scoată din mașină spre ambulanță.

ADVERTISEMENT