News

Impresarul lui Olimpiu Moruțan, show ca naș la Zalău. Fotbalistul a ratat nunta, fiind în Spania

28.05.2019 | 14:57
Florin Vulturar şi Olimpiu Moruţan

Florin Vulturar, impresarul lui Olimpiu Moruțan, jucătorul FCSB, a făcut adevărat show la Zalău, în calitate de naș al unui angajat din cadrul firmei sale. Florin Vulturar este cel care l-a adus pe Moruțan la echipa unde Gigi Becali deține controlul absolut. Moruțan este un jucător de mare perspectivă și toată lumea, în special patronul Gigi Becali se așteaptă ca el să explodeze în sezonul viitor.

Florin Vulturar, impresarul lui Olimpiu Moruțan, a făcut show ca naș!

Florin Vulturar, care se ocupă și de multe dintre operațiunile de mercato la FC Botoșani, s-a simțit foarte bine în calitate de naș la o nuntă tradițional românească. Alături de soția sa, Roxana și de fiica Alessia, acesta a fost extrem de bine dispus pe măsură ce și atmosfera se anima. Asta și pentru bucuria tinerilor însurăței, Alex și Alexandra. Olimpiu Moruţan nu a putut fi şi el prezent, deoarece se află în vacanţă în Spania. VEZI IMAGINI EXCLUSIVE DE LA EVENIMENT ÎN GALERIA FOTO.

florin-vulturar-impresarul-lui-olimpiu-morutan-a-facut-show-ca-nas
Florin Vulturar a fost naș alături de soția sa Roxana. În imagine nașii, finii și Alessia, fetița nașilor. Mireasa e însărcinată în 6 luni!

Înainte de Paști familia Vulturar a mers în Israel, la Jerusalim și a venit de acolo cu amintiri extraordinare, încărcate de emoții. Florin Vulturar a realizat mai multe operațiuni de mercato în ultimii ani pentru cluburile din prima divizie a României, cel mai cunoscut jucător pe care-l reprezintă fiind Olimpiu Moruțan. Recent Vulturar l-a transferat pe Lorand Fulop de la Botoșani la Academia Puskas.

Florin Vulturar s-a simţit foarte bine alături de familie la Zalău

Florin Vulturar a criticat decizia lui Mirel Rădoi de a nu-l convoca pe Moruţan

Zilele trecute Florin Vulturar a intrat într-o dispută cu selecționerul de la U21, Mirel Rădoi, pentru faptul că acesta nu l-a inclus în lotul lărgit pentru turneul final al Euro, care va avea loc în iunie, în Italia, pe Olimpiu Moruțan. Rădoi și-a motivat decizia prin faptul că Moruțan a jucat un număr mic de partide în comparație cu alți mijlocași din lotul lărgit și prin faptul că jucătorul nu reușește să fie decisiv în meciuri.

„Am văzut declarația lui Mirel Rădoi, referitoare la Moruțan. Unul dintre motive e de-a dreptul hilar. Spune că nu ar fi făcut diferența. Vreau să-i transmit că jumate din jucătorii convocați la U21 pentru Campionatul European au cifre sub cele ale lui Olimpiu. Îi reamintesc domnului Rădoi că Olimpiu are jucate 33% din meciuri și are 9 asisturi, 3 goluri și câteva penalty-uri scoase. Mă întreb câte pase de gol trebuie să aibă copilul ăsta ca mijlocaș să fie și el la EURO? Dar la unii jucători convocați poate nu contează cifrele”, a spus Florin Vulturar.