News

Florin Vulturar, agentul lui Olimpiu Moruțan, trage un semnal de alarmă: „Situația e critică! E posibil să nu avem fereastră de transferuri în vară” EXCLUSIV

19.03.2020 | 21:53
Florin Vulturar agentul lui Olimpiu Morutan trage un semnal de alarma Situatia e critica E posibil sa nu avem fereastra de transferuri in vara EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Toată lumea este panicată de ceea ce se întâmplă la nivel global în fotbal. Toate campionatele au fost întrerupte, excepție făcând întrecerea din Belarus, iar auspiciile sunt dintre cele mai negre.

Se vorbește intens în fotbalul nostru despre micșorarea salariilor jucătorilor, dar nu se discută încă nimic despre transferurile acestora în vara care urmează. FANATIK i-a cerut părerea lui Florin Vulturar, unul dintre cei mai cunoscuți agenți de jucători, care-i reprezintă, printre alții pe Bordeianu și Burcă de la campioana CFR Cluj sau Olimpiu Moruțan de la vicecampioana FCSB.

ADVERTISEMENT

Florin Vulturar, agentul lui Olimpiu Moruțan, crede că e posibil să nu avem nici măcar fereastră de transferuri în vară!

Gigi Becali a anunțat că nu va umbla la salariile jucătorilor de la FCSB, cel puțin nu o va face în perioada imediat următoare. Patronul roș-albaștrilor nu a vorbit însă nimic despre transferul perlelor sale în vară.

Și probabil nici nu avea de ce, pentru că încă nu știe că am putea asista la o adevărată bombă: să nu avem fereastră de transferuri în vară! Iar dezvăluirea este făcută pentru FANATIK de Florin Vulturar, impresarul stelistului Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT

E foarte dificil acum, e o perioadă blocată total. Nu știm ce va fi în viitor. Eu, personal, aveam discuții pentru câțiva jucatori, la echipe din țară și din străinătate, dar totul e incert. Nici nu se știe dacă va fi fereastră de transferuri în vară la ce am discutat cu partenerii mei din Europa! Se vor schimba radical lucrurile și-n fotbal!

Dar acum cel mai importat e să fim sănătoși, să stăm lângă familii și lângă copii mai mult, să respectăm toate cerințele autorităților. Și cel mai important e să ne rugăm cu toți la Dumnezeu, iar El ne va aduce lumina, pentru că suntem într-un întuneric necunoscut”, a declarat Vulturar pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Florin Vulturar l-a ajutat pe Gigi Becali la transferurile făcute de la Botoșani: Moruțan, Miron, Golofca, Soiledis!

Florin Vulturar este unul dintre oamenii în care Gigi Becali are mare încredere. Prin intermediul agentului din Cluj, patronul celor de la FCSB a realizat transferurile de pe filiera FC Botoșani.

Vulturar l-a ajutat pe Becali la aducerea lui Olimpiu Moruțan, Cătălin Golofca, Aristidis Soiledis și Andrei Miron, ultimul realizat chiar la începutul acestui an. Chiar și așa, Gigi l-a criticat pe preferatul lui Vulturar, pe Moruțan, după ce acesta și-a luat o mașină de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Pentru a calma situația și a se concentra doar pe fotbal, mijlocașul a renunțat la automobil, pe care l-a luat chiar Florin Vulturar la câteva săptămâni după CFR – FCSB 1-0, meci în urma căruia Moruțan a fost principalul client al lui Gigi Becali.

  • 900.000 de euro este cota lui Olimpiu Moruțan, care va împlini 21 de ani pe 25 aprilie
  • 700.000 de euro a achitat Gigi Becali celor de la Botoșani când l-a cumpărat pe Moruțan, el venind la FCSB în vara lui 2018

 

 

ADVERTISEMENT