Life

Florin Zamfirescu, dezvăluiri despre viața sa. Cu ce se ocupă actorul după ce a dispărut din lumina reflectoarelor

Florin Zamfirescu, unul dintre cei mai cunoscuți actori de pe scena românească, a oferit detalii despre ocupația pe care o are după ce a luat decizia de a renunța la scenă.
30.09.2021 | 08:29
Florin Zamfirescu dezvaluiri despre viata sa Cu ce se ocupa actorul dupa ce a disparut din lumina reflectoarelor
ADVERTISEMENT

Actorul s-a retras din lumina reflectoarelor în anul 2019, iar de atunci locuiește la țară, alături de actuala sa soție, Daciana Toma. Vedeta a dezvăluit acum care sunt activitățile pe care le are.

Florin Zamfirescu a făcut dezvăluiri despre viața sa, precizând care a fost motivul real pentru care a dorit să se retragă de pe scena teatrului și filmului.

ADVERTISEMENT

Mai exact, artistul și-a dorit ca după o carieră de 50 de ani să se bucure de liniște și pace alături de oamenii dragi din viața sa, lucrurile schimbându-se complet pentru el.

Florin Zamfirescu, detalii despre viața sa, după renunțarea la actorie

Personajul din telenovela „Inimă de țigan” nu regretă faptul că a luat decizia de a renunța la actorie pentru că merită să fie liniștit după ce o viață întreagă a stat pe scenă.

ADVERTISEMENT

„M-am retras, îmi pare rău, îmi văd de viața mea, de ultimii ani vreau să fie trăiți frumos, am 40 de ani de profesorat, 50 de ani de actorie film și teatru.

Alții s-au retras, fără voia lor, și la 53 de ani, cum a fost Amza Pellea și Octavian Cotescu, nimeni n-a depășit 70 de ani. Ștefan Iordache a murit la 67 de ani, eu am 72 de ani.

ADVERTISEMENT

Nu mi-ar fi mie rușine să ies din nou pe scenă? Să fac ca Radu Beligan, cu cască în ureche și să nu mai știu ce zic și pe ce lume mă aflu?”, a mărturisit Florin Zamfirescu, scrie impact.ro.

Florin Zamfirescu, o carieră de 50 de ani în teatru și film

Pe numele său complet, Gheorghe Florin Zamfirescu, actorul în vârstă de 72 de ani a jucat în foarte multe piese de teatru și filme, printre acestea numărându-se „Weekend cu mama”, „Poziția copilului” sau „Acasă la tată”.

ADVERTISEMENT

Ultima producție în care a apărut este „Heidi”, care a apărut în anul 2019. În filmul regizat de Cătălin Mitulescu artistul a interpretat rolul lui Nistor.

Pe lângă cariera de pe scenă, Florin Zamfirescu a avut de-a lungul anilor foarte multe piese radiofonice, a fost profesor universitar, dar și regizor.

Totodată, a primit numeroase premii. Casa de Cultură din orașul Călimănești, județul Vâlcea, a ajuns să poartă numele său în anul 2009.

ADVERTISEMENT
Tags: