Life

Florin Zamfirescu, de partea lui George Burcea? Actorul și-a schimbat părerea după scandalul cu violența domestică

Florin Zamfirescu a avut o reacție neașteptată după declarațiile făcute de George Burcea, actorul care a instigat la violență domestică, deși a scris o carte în apărarea femeilor agresate.
24.11.2021 | 19:50
Florin Zamfirescu de partea lui George Burcea Actorul sia schimbat parerea dupa scandalul cu violenta domestica
ADVERTISEMENT

Artistul și regizorul în vârstă de 72 de ani și-a schimbat părerea legat de fostul soț al Andreei Bălan, în ciuda faptului că în trecut au fost protagoniștii unor replici acide în mediul online.

În prezent, Florin Zamfirescu pare că este de partea lui George Burcea, despre care spunea recent că nu poate fi numit actor pentru că nu este deloc cunoscut în această breaslă, ci că „joacă prin paturi rol de Casanova”.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, pedagogul crede că reacția iubitului Vivianei Sposub este una firească și care a venit prin prisma caracterului său pentru că are energie foarte multă.

Florin Zamfirescu, o nouă părere despre George Burcea. Ce spune despre declarațiile actorului legat de violență

Florin Zamfirescu nu a uitat de conflictul pe care l-a avut cu George Burcea, dar se pare că a încercat să-l scoată basma curată. În plus, actorul ar vrea să-l cunoască personal pe fostul concurent de la Ferma.

ADVERTISEMENT

„Reacția lui mi se pare foarte firească. Eu am avut un conflict cu George Burcea dintr-o neînțelegere, dar m-am interesat pe parcurs, am aflat anumite lucruri despre el.

Din câte am înțeles scrie și cărți, el este un individ repezit, pripit și care se enervează repede. Asta pentru mine înseamnă o energie debordantă.

ADVERTISEMENT

Niciodată o energie nu este rea sau bună, ci este prost folosită sau bine folosită. Eu aș vrea să mă împrietenesc cu el, pentru că mă interesează foarte mult.

Îl apreciez foarte mult, contrar părerii lui inițiale că eu l-am jignit. Noi trăim niște vremuri îngrozitoare, politice, financiare.

ADVERTISEMENT

Acum ne-am găsit pe George Burcea, are și el niște reacții. Fetele acelea meritau nu doar vorbele lui Burcea. A lovit pe cineva, nu a lovit”, a declarat Florin Zamfirescu în emisiunea Acces Direct, conform spynews.ro.

George Burcea, pus la zid după declarațiile controversate

George Burcea s-a contrazis singur când a făcut declarații controversate despre femeile care merită bătute de bărbați, instigând la violență. Actorul a suferit din această cauză în trecut, mama sa fiind agresată constant de soțul ei.

Traumele din copilărie nu s-au vindecat pentru fostul participant de la Ferma nici după scrierea cărții „Scrisoare către Ceaușescu”, care ar fi trebuit să fie un manifest, un sprijin pentru femeile care au trecut prin violența domestică.

Reacția ieșită din comun a fostului soț al Andreei Bălan nu a fost trecută cu vederea. Cartea i-a fost retrasă de pe piață, iar fanii l-au pus la zid. Sute de mesaje au ajuns pe rețelele de socializare ale lui George Burcea.

ADVERTISEMENT