Life

Florin Zamfirescu, reacție după vestea morții lui Alexandru Arșinel: “S-a sfârșit o lume cu el”

Florin Zamfirescu a avut o reacție după vestea morții lui Alexandru Arșinel. Ce a spus actorul despre regretatul său coleg de breaslă.
29.09.2022 | 23:48
Florin Zamfirescu reactie dupa vestea mortii lui Alexandru Arsinel Sa sfarsit o lume cu el
Florin Zamfirescu, reacție după vestea morții lui Alexandru Arșinel. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Zamfirescu a reacționat după vestea morții lui Alexandru Arșinel. Cunoscutul actor s-a stins din viață joi, 29 septembrie 2022, din cauza problemelor grave de sănătate.

Florin Zamfirescu, reacție după vestea morții lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a trecut la cele veșnice joi seară, după o suferință îndelungată. Moartea marelui actor a îndoliat lumea teatrului și filmului din România.

ADVERTISEMENT

Printre cei care erau apropiați de maestru se numără și actorul Florin Zamfirescu. Acesta și-a exprimat regretul după decesul colegului său de breaslă.

Florin Zamfirescu se aștepta la această veste tragică, din moment de starea de sănătate a lui Arșinel s-a degradat în ultima perioadă. În ultimele zile, actorul a fost mutat la secția de Terapie Intensivă, unde a fost intubat și ventilat.

ADVERTISEMENT

Deși nu este surprins de vestea morții lui Alexandru Arșinel, Florin Zamfirescu este îndurerat și spune că “s-a sfârșit o lume cu el”, dar și cu alți mari actori din generația sa.

“Ceea ce mă surprinde pe mine, o spun zâmbind așa, toată lumea cu ocazia decesului, plecării dintre noi, a unor personalități se miră îngrozitor.

ADVERTISEMENT

Arșinel era bolnav, era la sfârșit, se vedea, se știa. Normal, când îți moare de 95 de ani, cum a murit mama, m-am dus și am plâns și am suferit, era firesc, și la Arșinel e același lucru.

S-a sfârșit o lume cu el, cu Stela, cu cei care s-au dus și mulți actori de teatru, de film, acum a venit rândul nostru.”, a declarat Florin Zamfirescu pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

“A fost un om care și-a iubit meseria până la capăt”

De asemenea, Florin Zamfirescu a mai spus că Alexandru Arșinel a fost “un mare artist”, care merită un rămas-bun.

Actorul a mai spus că Arșinel s-a zbătut pentru meseria lui și, chiar dacă a “exagerat”, făcând referire la momentul în care a fost demis din funcția de director adjunct al Teatrului Constantin Tănase, rămâne un actor foarte important.

“A fost un mare artist, a fost un om care și-a iubit meseria până la capăt, s-a zbătut pentru ea, s-a zbătut exagerat un pic că nimeni nu-l mai vedea pe scenă când el spunea de ce m-au scos din funcția de director.

Omul la bătrânețe are scăpări, nu te mai poți baza. Arșinel a fost un actor foarte important și plurivalent.”, a completat Florin Zamfirescu.

Reacțiile au curs după vestea morții lui Alexandru Arșinel

La scurt timp după vestea morții lui Alexandru Arșinel, reacțiile au început să curgă. Colegii de breaslă ai marelui actor au transmis mesaje, dar și vedetele de televiziune și politicienii.

Printre cei care au reacționat se numără Romică Țociu, Gabriel Fătu, dar și Mirela Vaida. Prezentatoarea de la Acces Direct s-a declarat “șocată” de vestea tristă, după cum a mărturisit pentru FANATIK.

Și Dan Negru a transmis un mesaj după vestea morții renumitului actor. Prezentatorul TV a spus că “televiziunea pierde o lume pe care nu mai are cu cine sa o înlocuiască.”

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României