News

Florina a dat lovitura cu o super afacere. A avut o idee genială, iar acum se bucură de câștiguri generoase: ”Avem oameni care au venit și a treia oară”

Cum a reuși o româncă să facă o afacere profitabilă în fiecare sezon de vară. Povestea a început de la câteva selfie-uri
17.06.2024 | 22:46
Florina a dat lovitura cu o super afacere A avut o idee geniala iar acum se bucura de castiguri generoase Avem oameni care au venit si a treia oara
Cum a câștigat o româncă bani din afacerea cu un lan de lavandă. Activitățile pe care le poți face într-o astfel de locație. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O româncă a profitat de sezonul lavandei și a dat lovitura cu afacerea sa. Astfel că s-a gândit să îmbine parfumul relaxant al lavandei cu studiouri foto sau cu activități care îți aduc liniște, cum ar fi cele de yoga.

Afacere profitabilă cu lavandă pentru o româncă

Florina s-a gândit că un câmp de lavandă aflat la marginea oraşului Drobeta Turnu Severin poate deveni o atracție pentru oamenii care doresc să creeze conținut pentru rețelele de socializare, scrie Observator. 

ADVERTISEMENT

Așa a ajuns să amenajeze un studio foto când a văzut că trecătorii își făceau mereu selfie-uri. De atunci, vin sute de vizitatori în fiecare vară pentru a obține poza perfectă în lanul de lavandă: „Foarte frumos. Colorat, frumos. Sper să iasă şi poze frumoase”, spune o turistă pentru sursa citată.

„Pentru noi este emoţionant faptul că avem oameni care au venit a doua şi a treia oară”, a precizat Florina Limbosu, proprietar.

ADVERTISEMENT

„Este un decor superb ne ajută mult pe noi fotografii să prindem mai multe cadre. Pozele ies foarte bine în natură, luminozitatea este perfectă, culori, contrast. Tot ce vrei”, a spus fotograful pentru Observator.

Ce activități mai poți face în lanul de lavandă

De asemenea, ca să aducă un plus de atracție pentru locație, proprietarii s-au gândit să aducă și activități ca yoga în lavandă, pentru o dublă relaxare.

ADVERTISEMENT

„Lavanda este la înflorire maximă. Acum este momentul ideal să vii să te bucuri de minunăţia asta a naturii. Este o perioadă foarte scurtă din an, trei patru săptămâni în care poţi să experimentezi aşa ceva.

Vin turişti din toată ţara. Vin şi din Bucureşti, din Constanţa, din cele mai îndepărtate locuri”, spune Ovidiu Roşca, co-proprierar Festivalul Lavandei.

ADVERTISEMENT

Sesiunile foto și yoga nu sunt singurele activități puse la dispoziție pentru turiștii dornici să încerce activități noi în România. Cei care administrează lanul de lavandă pun la dispoziție și standuri de unde se poate cumpăra dulceaţă cu lavandă, chiar și ţuică aromată, desigur, cu aromă de lavandă.

ADVERTISEMENT