News

Florina a fost găsită moartă într-un canal din Spania. Tânăra de 19 ani fusese dată dispărută de aproape o lună

02.02.2021 | 08:26
Florina a fost gasita moarta intrun canal din Spania Tanara de 19 ani fusese data disparuta de aproape o luna
ADVERTISEMENT

Florina, o româncă în vârstă de doar 19 ani, a fost găsită moartă într-un canal din Spania. Fata era dată dispărută de aproape o lună de zile.

Pe data de 8 ianuarie autoritățile spaniole erau alertate de dispariția Florinei Gogoș, o româncă în vârstă de 19 ani, care fusese văzută ultima oară pe marginea unei șosele de la periferia Valenciei.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al româncei a fost găsit sâmbătă de un vânător, într-un șanț cu apă, scrie presa iberică.

Florina, o româncă de 19 ani, a fost găsită moartă într-un canal din Spania

Potrivit publicației spaniole El Mundo, Florina ajunsese în Spania nu cu mult timp în urmă. Odată ajunsă aici, aceasta a început să practice prostituția, fiind văzută adeseori la marginea drumului.

ADVERTISEMENT

Dintr-un astfel de loc, de unde, scriu ibericii, își racola clienții, a și dispărut pe 8 ianuarie. Colega ei de cameră, o altă româncă, a fost cea care a anunțat dispariția. Tânăra de doar 19 ani frecventa des locul unde a fost văzută ultima oară.

Jurnaliștii spanioli mai anunță că Florina a fost văzută ultima dată într-un sens giratoriu unde mai multe fete se adună pentru a practica prostituția. Această locație este foarte aproape de locul în care a fost găsit corpul și este aproape de o companie din apropiere ale cărei camere de securitate sunt analizate de Poliție în acest moment.

ADVERTISEMENT
Florina, o româncă de 19 ani, a fost găsită moartă într-un canal din Spania. Sursa foto: Telecinco.es

Ultimele imagini în viață cu Florina, surprinse de o cameră de supraveghere

Polițiștii spanioli au demarat deja ancheta și îl caută pe presupusul ucigaș al fetei din România, despre care se știe că practica prostituția în acea zonă de la marginea Valenciei.

O cameră de supraveghere din zonă a înregistrat mașina în care s-a urcat Florina, în jurul orei 17.30, pe 8 ianuarie, la 600 de metri de locul unde a fost găsită moartă. După 20 de minute, mașina a trecut în direcția opusă prin dreptul camerei.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a fost găsită fără suflare, românca era complet îmbrăcată și corpul nu prezenta urme vizibile de violență. Hainele în care era îmbrăcată și un tatuaj vizibil au dus la identificarea ei.

Primarul din Albal, Ramon Mari, este de părere că românca a fost ucisă de Mafia din Spania. ”Aceste fete sunt singure, într-o aventură, la mâna mafiilor și a asasinilor”, a avertizat edilul în La Vanguardia.

ADVERTISEMENT
Tags: