Fotbal intern

Florinel Coman va rata meciurile cu Slovan Liberec și Islanda. Mihai Stoica a făcut anunțul. Fanatik confirmat

21.09.2020 | 11:52
Florinel Coman va rata meciurile cu Slovan Liberec si Islanda Mihai Stoica a facut anuntul Fanatik confirmat
ADVERTISEMENT

Florinel Coman va rata meciurile cu Slovan Liberec și Islanda. El a ieșit accidentat în minutul 73 al meciului dintre Backa Topola și FCSB. Fotbalistul celor de la FCSB a avut o evoluție bună, înscriind primul gol al FCSB-ului. Coman a marcat în minutul 25, când sârbii conduceau cu 2-0.

UPDATE 21 septembrie, ora 12:00 / Mihai Stoica a confirmat ceea ce FANATIK a anunțat după meciul dintre Backa Topola și FCSB. Accidentarea lui Florinel Coman este una de lungă durată, iar vârful de la FCSB va rata meciul cu Slovan Liberec, dar și următoarea acțiune a echipei naționalei.

ADVERTISEMENT

„Florinel Coman va lipsi o perioadă mai lungă și nu va fi disponibil pentru meciurile naționalei de luna viitoare. Din nefericire, pentru noi și echipa națională, accidentarea este una serioasă. Intrarea sălbatica a lăsat urme”, a spus Mihai Stoica la ProX.


UPDATE 18 septembrie, ora 1:19 / Din informațiile FANATIK, medicii celor de la FCSB i-au spus lui Florinel Coman că va fi nevoit să stea între 10 și 14 zile. Fotbalistul va fi supus unor investigații medicale suplimentare în cursul zilei de vineri, însă va rata 100% meciul cu Slovan Liberec, care se va juca joia viitoare.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a oferit și pasa decisivă pentru golul de 2-2, înscris de către Dennis Man în minutul 50. Coman a fost printre cei mai activi fotbaliști ai echipei sale și el a scos și penalty-ul din care același Man a egalat la 3 în minutul 63 și a păstrat-o pe FCSB în lupta pentru calificare.

După 73 de minute, Coman a ieșit accidentat și a fost înlocuit de tânărul mijlocaș Ovidiu Horșia. În vârstă de 19 ani, Horșia a fost împrumutat de FCSB la Iași în sezonul precedent.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman va rata meciurile cu Slovan Liberec și Islanda. Pintilii a epuizat toate schimbările în minutul 73

Meciul din Serbia a avut o desfășurare halucinantă, venind parcă în completarea celor petrecute înaintea partidei. Sârbii de la Backa Topola aveau deja 2-0 în minutul 14, după golurile marcate de Milicevic și Duronijc. FCSB a revenit în joc după golul lui Coman, iar înainte de pauză sârbii au rămas în 10 oameni odată cu eliminarea lui Ponjevic.

În minutul 50, Florinel Coman a oferit pasa decisivă la golul de 2-2 reușit de Dennis Man, însă după numai un minut Backa Topola a revenit în avantaj după golul lui Lukic. Sârbii s-au bucurat doar 12 minute, pentru că în minutul 63 Florinel Coman a ieșit din nou în evidență și a scos un penalty, transformat de Man pentru 3-3.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a mai avut câteva acțiuni extrem de periculoase pe parcursul partidei, fiind printre cei mai buni jucători de la FCSB, alături de colegul său din atac, Dennis Man. Odată cu ieșirea sa din teren, Mihai Pintilii a epuizat și schimbările pe care le avea la dispoziție.

Antrenorul secund al FCSB-ului, care a jucat rol de principal în acest meci, în condițiile în care principalul Toni Petrea a fost depistat pozitiv cu coronavirus, a introdus toți fotbaliștii pe care îi avea pe banca de rezerve! Au intrat Adrian Petre, în minutul 21, care l-a înlocuit pe Pantea, Robert Ion în locul lui Buziuc, în minutul 46 și Horșia, care l-a schimbat pe Florinel Coman în minutul 73.

FCSB, decimată. Coman accidentat, alți opt fotbaliști loviți de coronavirus

Accidentarea lui Florinel Coman este doar o altă problemă din multitudinea de neajunsuri pe care le au cei de la FCSB în această perioadă. Înaintea meciului din Serbia, au fost depistați pozitiv cu coronavirus Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionuț Vînă, Sergiu Buș, Andrei Pandele, Darius Olaru, Florin Tănase, Iulia Cristea și Andrei Miron.

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, și o bună parte a staff-ului tehnic roș-albastru a fost afectat de virus. Principalul Toni Petrea, preparatorii fizici Thomas Neubert și Horea Corodean, kinetoterapeutul Sorin Cristof, analistul video Bogdan Stoica, team managerul Marius Ianuli și directorul sportiv Mihai Stoica sunt și ei bolnavi.

FCSB a avut și alte două cazuri înaintea celor descoperite înaintea partidei din Serbia. Este vorba despre Marius Popa, antrenorul cu portarii și Ovidiu Curti, kinetoterapeut.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Slovan Liberec: 4,00 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT