Fotbal intern

Florinel Coman a împlinit 23 de ani în ziua meciului Sepsi – FCSB! Ce surpriză i-a făcut iubita. Foto

10.04.2021 | 19:08
Florinel Coman a implinit 23 de ani in ziua meciului Sepsi  FCSB Ce surpriza ia facut iubita Foto
ADVERTISEMENT

”Perla” lui Gigi Becali, Florinel Coman, a împlinit 23 de ani chiar în ziua meciului Sepsi – FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1, dar jucătorul nu a făcut deplasarea la Sfântu Gheorghe după ce s-a accidentat la echipa națională.

Imediat după ce a ieșit cu dureri la meciul cu Macedonia de Nord, FANATIK a anunțat că atacantul nu va mai evolua în acest sezon, lucru confirmat apoi de antrenorul Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru el, toate neîmplinirile și frustrările de pe teren au generat și excese în viața personală. Apropiații lui Florinel au dezvăluit pentru FANATIK că situația sa sportivă a fost îngreunată și de derapajele care s-au tot înmulțit.

În ziua meciului Sepsi – FCSB, Florinel Coman a făcut 23 de ani

În ziua meciului Sepsi – FCSB, Florinel Coman sărbătorește împlinirea a 23 de ani, dar nu o va putea face pe teren, el aflându-se în recuperare pentru a reveni la începutul sezonului viitor, și cel mai probabil va urmări întâlnirea la televizor.

ADVERTISEMENT

S-a tot scris în ultima vreme că una dintre marile probleme ale fotbalistului este reprezentată de relația tumultoasă pe care o are cu frumoasa Ioana Timofeciuc. Cu toate acestea, tânara a ținut să fie aproape de Coman în această zi specială.

Superba brunetă a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de Florinel Coman, jucătorul ținând în mâini un tort, iar ea are o sticlă de șampanie. ”Teee iubesc!!! @7coman23”, este mesajul Ioanei pentru jucător la împlinirea a 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman 23 de ani Sepsi - FCSB

Becali l-a urecheat pe Florinel Coman

Marin Barbu, antrenor cu mare experienţă în Liga 1, a comentat accidentarea suferită de Florinel Coman în minutul 10 al partidei România – Macedonia de Nord. Tehnicianul a declarat că astfel de rupturi musculare sunt cauzate, în principal, de o viaţă extrasportivă dezordonată.

După ce FANATIK a scris despre problemele cu care se confruntă jucătorul în ultima perioadă, acesta a luat decizia să facă unele schimbări în viața sa. Prima lucru care l-a făcut Florinel Coman a fost să-și schimbe look-ul într-unul mai ”cuminte”, care poate fi și pe placul patronului Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FANATIK a scris recent despre atenționarea pe care patronul Gigi Becali i-a făcut-o lui Florinel, unul dintre favoriții săi. ”Ai grijă că o să ajungi ca și Costea cu Cruduța!” Iar apropo-ul la epuizarea fizică este evident.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,91 este cota pentru „CFR Cluj câștigă trofeul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT