Sport

Florinel Coman a început recuperarea după accidentarea suferită la sfârșitul lui august! Când va reveni pe teren?

Atacantul Florinel Coman s-a accidentat în meciul de pe teren propriu cu Sepsi, 1-1, în etapa a 6-a, meci jucat pe 23 august, iar după ce s-a operat la Londra de pubalgie a intrat într-o perioadă de refacere.
13.10.2021 | 16:54
Florinel Coman a inceput recuperarea dupa accidentarea suferita la sfarsitul lui august Cand va reveni pe teren
ADVERTISEMENT

În minutul 71 al meciului dintre FCSB și Sepsi, jucat pe Arena Națională în etapa a 6-a a Ligii I, și care s-a încheiat 1-1, atacantul gazdelor, Florinel Coman, a fost faultat de Marius Ștefănescu, după care a fost înlocuit cu Ivan Mamut.

A fost începutul unei perioade de calvar pentru atacantul echipei bucureștene, care a fost nevoit să se opereze de pubalgie la Londra. „Mă simt excelent. Mă voi întoarce mai puternic decât m-ați văzut vreodată. Promit!”, a transmis jucătorul de pe patul de spital.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman va fi mai puternic după accidentare

Chiar dacă s-a sperat că jucătorul ar putea reveni pe teren la jumătatea acestei luni, lui Coman îi este imposibil să mai joace în acest an. De altfel, chiar Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei, a recunoscut că vedeta echipei va lipsi de pe teren în acest an. De altfel, FANATIK a dezvăluit acum o săptămână care este situația lui Florinel Coman.

Se estimează că va lipsi undeva între două luni și jumătate și trei luni. Este pariul meu că Florinel Coman va fi peste cel de dinainte de accidentare. New Florinel Coman va fi cel pe care-l dorim cu toții.

ADVERTISEMENT

El a avut probleme medicale, a forțat, a vrut să ne ajute, s-a accidentat acum în urma faultului comis de Ștefănescu, care s-a înscris în lista faulturilor comise asupra jucătorilor noștri și trecute cu vederea de arbitri”, a spus oficialul FCSB după operația suferită de jucător la începutul lunii septembrie.

Dar, printre atâtea incertitudini, se strecoară și o veste bună pentru suporterii echipei roș-albastre. Coman a început, de azi, recuperarea. Jucătorul a postat pe contul lui de instagram un filmuleț în care execută câteva ‘lovituri’, fără minge, fiind legat cu o bandă elastică de glezna dreaptă.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Florinel Coman (@7coman_)

Edi Iordănescu nu vrea să riște o revenire prea timpurie a lui Florinel Coman

Înainte de a fi depistat pozitiv cu noul coronavirus, antrenorul FCSB Edi Iordănescu a vorbit despre problemele medicale pe care le au elevii lui, insistând asupra situației lui Florinel Coman.

Pe Coman cred că o să îl putem recupera abia în iarnă. E foarte greu, putem să îl avem la antrenamente pe la începutul lui decembrie sau poate chiar mai devreme, dar până reușim să îl punem pe picioare nu ne va fi deloc ușor.

ADVERTISEMENT

Nu poți să riști. El vine după o accidentare serioasă, o intervenție chirurgicală, și nu poți să îl expui. E foarte important să reușim să recuperăm jucătorii pentru că la un moment dat, dacă se mai accidenta cineva, nici nu puteam să aliniem 20 de fotbaliști pe foaia de joc.

Vine și un meci de Cupă și e necesar să avem multe opțiuni. Totuși, să fim realiști, anul trecut existau un Dennis Man, un Moruțan, un Tănase în mare formă, un Tavi Popescu și un Florinel Coman, pe care eu aproape nu i-am văzut deloc. Vorbim de cinci jucători decisivi, care au produs fotbal și rezultate”, a declarat Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT