Fotbal intern

Florinel Coman a rupt contractul cu Giovanni Becali. Reacția impresarului

10.12.2020 | 09:30
Florinel Coman a rupt contractul cu Giovanni Becali Reactia impresarului
ADVERTISEMENT

Vedeta celor de la FCSB, Florinel Coman, a încheiat contractul de reprezentare cu impresarul Giovanni Becali și în acest moment poate pleca la un alt club și printr-o ofertă adusă de un alt agent.

Deși finanțatorul Gigi Becali visează la un câștig uriaș de pe urma unui transfer în străinătate al lui Coman, fostul preşedinte de imagine al ”roș-albaștrilor”, Helmuth Duckadam, este de părere că nimeni nu va oferi mai mult de 5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Jucătorul în vârstă de 22 de ani a revenit cu gol pentru FCSB după o perioadă de absență de trei luni, iar prima reușită din acest sezon a fost dedicată bunicului său care a decedat recent.

A expirat contractul dintre Giovanni Becali și Florinel Coman

Impresarul Giovanni Becali a confirmat faptul că nu mai are contract de reprezentare cu Florinel Coman, după ce vechea înțelegere a expirat și jucătorul a refuzat să semneze prelungirea.

ADVERTISEMENT

Jucătorul este nemulțumit de faptul că agenții săi nu au reușit până acum să-i găsescă o echipă în străinătate. ”Vreau ca oricine are posibilitatea să-mi aducă o propunere de transfer să o poată face”, și-a argumentat internaționalul român decizia.

”Nu e nicio problemă între noi și Florinel, nu ne leagă un contract. Oricum, tot timpul la mine a fost vorba despre mers pe încredere și nu am invocat un contract. Eu fac contract atunci când aduc oferta și intrăm în negocierile de transfer. Așa am procedat și cu Mutu, cu care aveam contract și nu ne-am agățat de el. Repet, lucrăm pe încredere”, a declarat Giovanni Becali, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

”Deocamdată, e greu să plece. E pandemie, e greu să aduci oameni care să vadă meciurile de aici, apoi el a fost accidentat o lungă perioadă, plus că se și solicită o sumă foarte mare în schimbul său. Dacă vorbeam despre 8-9 milioane de euro, atunci cred că era simplu, Coman era deja plecat”, a mai spus impresarul.

”Tot timpul, jucătorii pe care i-am reprezentat nu i-am ținut cu forța sau cu un contract. Le-am repetat mereu, când vreți să încetați colaborarea cu mine, doar mă anunțați și gata, ne strângem mâna”, a menționat Ioan Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că vrea să obțină zeci de milioane de euro pe „perlele” sale, Florinel Coman, Dennis Man și Olimpiu Moruțan. Într-un interviu acordat FANATIK în luna octombrie, Giovanni Becali a confirmat interesul celor de la New York City FC pentru Coman, dar a spus că o discuție concretă va exista abia la începutul anului 2021.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 4,35 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT