Fotbal intern

FRF confirmă FANATIK: Florinel Coman a părăsit cantonamentul naționalei! Update Exclusiv

26.03.2021 | 16:05
FRF confirma FANATIK Florinel Coman a parasit cantonamentul nationalei Update Exclusiv
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a început titular meciul România – Macedonia de Nord, primul al tricolorilor din Grupa J a preliminariilor CM 2022. Mijlocaşul ofensiv de la FCSB s-a accidentat în startul partidei şi a ieşit de pe teren după 10 minute.

Florinel Coman a părăsit cantonamentul echipei naționale. FRF confirmă Fanatik

UPDATE 26 MARTIE, ora 15:58 / Florinel Coman a efectuat astăzi un RMN după accidentarea din meciul cu Macedonia de Nord, examen în urma căruia a ieșit la iveală faptul că a suferit o leziune la nivelul mușchilor adductori ai coapsei drepte. În aceste condiții, jucătorul FCSB a devenit indisponibil pentru partidele cu Germania și Armenia și a părăsit cantonamentul echipei naționale.

ADVERTISEMENT

„Titular în meciul de ieri cu Macedonia de Nord, Florinel Coman a părăsit terenul în primul sfert de oră al partidei, accidentat.

În urma investigațiilor efectuate astăzi sub coordonarea staff-ului medical al echipei naționale, s-a constatat că Florinel Coman a suferit o leziune la nivelul mușchilor adductori ai coapsei drepte.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, tricolorul a devenit indisponibil pentru celelalte două meciuri ale României din martie, cu Germania și Armenia, și a părăsit în această după-amiază cantonamentul de la Mogoșoaia.

Multă sănătate, Florinel, te așteptăm și mai puternic să LUPTĂM ÎMPREUNĂ pentru ROMÂNIA!”, este comunicatul postat pe site-ul oficial al FRF.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman va efectua un RMN pentru a afla cât de gravă este accidentarea, apoi se va întoarce la FCSB

UPDATE 26 MARTIE, ora 11:44 / Accidentat în debutul partidei cu Macedonia de Nord din preliminariile CM 2022, atacantul Florinel Coman va efectua azi un examen RMN pentru a afla cât de gravă este leziunea suferită și care va fi perioada de indisponibilitate.

Cum șansele lui Coman de a mai juca în următoarele două partide ale României sunt aproape nule, cel mai probabil el va părăsi cantonamentul echipei naționale în cursul acestei zile și va intra pe mâna staff-ului medical de la FCSB pentru a începe procesul de recuperare.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi despre accidentarea lui Florinel Coman: „A simțit o durere destul de mare!”

UPDATE 26 MARTIE, ora 8:14 / Selecționerul Mirel Rădoi a vorbit despre accidentarea suferită de Florinel Coman în debutul meciului cu Macedonia de Nord, dar spune că nu știe cât de gravă este aceasta până când nu va fi efectua un RMN.

„Așteptăm să vedem rezultatul final după ce va face o rezonanță magnetică. În momentul de față, nu e foarte clar.

Nu a simțit o înțepătură, ca să spun că e leziune musculară, dar nici nu pot spune că este ceva și va reveni foarte repede pe teren, pentru că a simțit o durere destul de mare”, a spus selecționerul.


ȘTIRE INIȚIALĂ 25 Martie, ora 22:05

Continuă ştirul problemelor medicale pentru Florinel Coman, după ce a ieşit de pe teren în minutul 10 al meciului România – Macedonia de Nord. Fotbalistul de 22 de ani a resimţit dureri la coapsa piciorului drept şi Mirel Rădoi s-a văzut nevoit să-l schimbe cu Valentin Mihăilă.

Florinel Coman s-a rupt în minutul 10 al meciului România – Macedonia de Nord

Florinel Coman a acuzat problemele musculare la coapsa piciorului drept în minutul 10 al meciului România – Macedonia de Nord şi s-a aşezat imediat pe teren. Echipa medicală a tricolorilor a intrat pe gazon, însă doctorii i-au făcut semne lui Mirel Rădoi că fotbalistul trebuie schimbat.

În momentul schimbării, Florinel Coman i-a transmis lui Mirel Rădoi că este vorba de o întindere. După ce a primit primele îngrijiri pe bancă, fotbalistul a urcat în tribună, unde se regăseau restul rezervelor naţionalei României.

Florinel Coman a stat pe tuşă aproape trei luni în prima parte a sezonului

Sezonul 2020-2021 a fost unul de coşmar pentru Florinel Coman, după ce vedeta FCSB. s-a accidentat în toamna anului trecut în meciul cu Backa Topola din Europa League. Fotbalistul de 22 de ani a fost nevoit să stea pe tuşă aproape trei luni, iar oficialii liderului din Liga 1 tot aşteaptă ca acesta să revină la forma din startul stagiunii.

“A avut o accidentare foarte complicată și foarte rar întâlnită în fotbal. Unii medici spuneau că trebuie să se opereze, alții că nu. La gleznă a avut o problemă.  A fost o contuzie puternică dar care efectiv i-a deteriorat glezna. Forma sportivă nu și-a recăpătat-o 100%.  A avut o răbufnire de orgoliu în ultimele 20 de minute la meciul cu Sibiul”, spunea MM Stoica în această iarnă.

Pe lângă problemele medicale, Florinel Coman s-a ales cu un dosar penal în această iarnă, după ce a fost surprins conducând cu 165 km/oră, iar permisul acestuia nu a putut să fie găsit în baza de date a autorităţilor din România. Despre problemele lui Florinel Coman din acest sezon şi ce măsuri a luat Gigi Becali puteţi citi un material pe larg în ultimul număr al revistei FANATIK, apărut joi, 25 martie.

Valentin Mihăilă a debutat în naţionala României

În locul lui Florinel Coman, Mirel Rădoi l-a introdus pe teren pe Valentin Mihăilă, care a debutat cu această ocazie pentru naţionala României. Chiar dacă era eligibil pentru selecţionata de tineret, care evoluează la EURO U21 2021, jucătorul Parmei a fost chemat la echipa mare pentru debutul în preliminariile CM 2022.

Tot în meciul cu Macedonia de Nord a debutat şi Ovidiu Popescu. Fotbalistul de la FCSB a intrat pe postul de fundaş dreapta, după ce în derby-ul cu CFR Cluj a jucat în banda stângă, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 2,82 este cota pentru „1 solist și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT