Fotbal intern

Florinel Coman, apărat după ce a fost prins cu permis de Ucraina: „În Mexic dădeai 50 de dolari”

23.02.2021 | 08:52
Florinel Coman aparat dupa ce a fost prins cu permis de Ucraina In Mexic dadeai 50 de dolari
Florinel Coman, apărat după ce a fost prins cu permis de Ucraina: „În Mexic dădeai 50 de dolari” (sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Florinel Coman e apărat de Ilie Dumitrescu după ce fotbalistului i s-a întocmit dosar penal, iar Gigi Becali a dezvăluit că acesta și-a luat permisul de conducere în Ucraina.

Fostul mare internațional a dezvăluit că, în Mexic, acolo unde evoluat în perioada 1996-1998, carnetul de șoferi de categoria B se obține foarte simplu.

ADVERTISEMENT

Luni, 22 februarie, Coman a fost oprit de Poliție în timp ce rula pe autostrada A2 cu viteza de 165 de km/oră. Mai mult, atacantul lui FCSB n-a avut asupra lui un permis valabil în România.

Ilie Dumitrescu îi ia apărarea lui Florinel Coman: „Nu trebuia să mai dai niciun examen în Mexic”

Ilie Dumitrescu a jucat la două echipe din Mexic, America (1996-1997) și Atlante (1997-1998), înainte de a reveni la Steaua și a își încheia cariera fotbalistică.

ADVERTISEMENT

„În Mexic te duceai la poliție, dădeai 50 de dolari și îți dădea carnetul. Nu trebuia să mai dai niciun examen în Mexic. Te duceai la Poliție, dădeai o poză și 50 de dolari”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Fostul mare internațional român a dat mai multe detalii despre modul în care se obține carnetul de șoferi în statul din America Centrală.

ADVERTISEMENT

„Să știi că nu glumesc cu carnetul din Mexic. Nu a fost cazul meu. Dacă te descurci să conduci în Mexic, te descurci în orice zonă din lumea asta. Semnalizezi stânga, faci dreapta. Nu există stop!”, a adăugat analistul TV.

Ilie Dumitrescu a povestit că are un prieten care a mers până în Mexic pentru a deveni șofer mai ușor.

ADVERTISEMENT

„Eu am pe cineva, o cunoștință foarte apropiată, care și-a luat permisul în Mexic. E recunoscut în orice țară. Dacă poți să conduci în Mexic, poți să conduci în orice zonă din lume”, a încheiat Dumitrescu.

Florinel Coman are carnet, dar luat în Ucraina

Gigi Becali a vorbit și el despre situația „șeptarului” de la FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit că Florinel Coman are permis de conducere, pe care l-a obținut în Ucraina.

„El are un carnet, dar luat în altă țară. Un carnet este valabil și în Africa! Când au verificat milițienii în baza de date, el nu este înregistrat, că n-a luat la noi. Nu te înregistrează nimeni!

Nu poate să fie penal, dacă avea permis. Miliția o să verifice în Ucraina, acolo a dat examenul”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,78 este cota pentru „FCSB marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT