Fotbal intern

Florinel Coman ar putea ajunge în La Liga: ”Mbappe de România bate la ușa Spaniei”

08.04.2020 | 18:32
Florinel Coman ar putea ajunge in La Liga Mbappe de Romania bate la usa Spaniei
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști de la FCSB în actuala stagiune, iar prestațiile bune din România ar fi atras atenția cluburilor din campionatele importante ale Europei.

Florinel Coman poate ajunge în La Liga

Florinel Coman este cel mai bun marcator al Ligii 1, cu 11 goluri în 25 de partide, și, așa cum s-a întâmplat și cu ultimul golgheter dat României de FCSB, Raul Rusescu, s-ar putea transfera în Spania.

ADVERTISEMENT

Publicația Fichajes i-a dedicat un material lui Florinel Coman, titrat „Mbappe de România bate la ușa Spaniei”, în care evidențiază evoluțiile bune ale mijlocașului la FCSB, prestații ce i-au adus și primele convocări la echipa națională de tineret.

Chiar dacă recunosc că Florinel Coman nu s-a evidențiat în cupele europene, publicația iberică transmite că fotbalistul crescut de Viitorul se află pe lista de transferuri a multor cluburi din prima ligă a Spaniei.

ADVERTISEMENT

Ibericii reamintesc și de jucătorii români care importanți care au evoluat în La Liga în ultimii ani, precum Gică Popescu, Gheorghe Hagi, Cosmin Contra sau Florin Andone, iar Florinel Coman este considerat următorul produs al fotbalului românesc care ajunge în prima ligă din Spania.

  • 3.000.000 de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Florinel Coman de la Viitorul

Florinel Coman, ofertă din MLS

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că a primit o ofertă pentru Florinel Coman de la un club din Major League Soccer, campionatul nord-american de fotbal.

ADVERTISEMENT

Patronul clubului „roș-albastru” a recunoscut că a primit 6.000.000 de euro pentru 60% din drepturile federative ale fotbalistului de 21 de ani, dar nu a luat, cel puțin deocamdată, o decizie finală.

În actuala stagiune, în cele 34 de partide disputate în toate competițiile, Florinel Coman a reușit să marcheze 14 goluri și să ofere alte 10 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a jucat ultimul meci oficial pe 8 martie, cu Universitatea Craiova, partidă câștigată de „roș-albaștri” fără emoții, scor 4-1.

ADVERTISEMENT