Fotbal intern

Florinel Coman are probleme mari cu țigările: „Fuma pe balcon la 14 ani”

21.07.2018 | 09:06
Florinel Coman are probleme mari cu tigarile Fuma pe balcon la 14 ani

Gigi Becali a investit bani mulți în transferul lui Florinel Coman. Cel pe care l-a alintat „Mbappe” are însă un viciu care îi dă bătăi de cap patronului FCSB. Mijlocașul ofensiv fumează chiar și un pachet de țigări pe zi.

Viciul lui Florinel Coman a apărut încă de când era la Academia Hagi. „Bănuiesc că fuma de la vreo 14 ani în… Pe balcon la hotel, unde stătea. Şi nu ştiu cine zicea recent că au fost şi vor fi, cu siguranţă, jucători mari care o fac şi au făcut-o. Sigur că în momentul în care iese aşa o descărcare sau moment de relaxare, deci nu viciu care să te ducă la un pachet pe zi e un lucru, iar altfel dacă lucrurile degenerează, bineînţeles ca sportiv de performanţă poate crea probleme”, a spus președintele Viitorului, Cristi Bivolaru.

Florinel Coman, susținut în ciuda viciului cu fumatul

Cu toate acestea, oficialul campioanei României din 2017 are în continuare încredere în fostul său jucător: „Eu cred, la fel cum cred în Nedelcu, cred şi în Coman. Are calităţi deosebite, nu ştiu care i-ar fi, în sistemul Stelei, cea mai bună poziţie şi iarăşi nu e problema mea, dar cred că uşor uşor se va impune Eu sper, în primul rând ca el să fie sută la sută ok din punct de vedere al sănătăţii. Asta cred că e principalul lucru. Pe urmă, parametri lui fizici, apropo de faptul că nu s-ar pregăti cum trebuie, că ar avea o viaţă mai dezordonată, la fel ţin de, ţin de modul cum e gestionată echipa în general”, a spus Bivolaru, pentru Pro Sport.

De altfel, președintele Viitorului nu este singurul care păstrează încrederea în Florinel Coman. Și Mirel Rădoi, viitorul antrenor al naționalei de tineret, crede în Florinel Coman: „S-a luat cazul Denis Alibec. Şi la Astra a fumat şi a ieşit campion. Deci, nu e o problemă. Eu cred că se pune problema cât şi când. Că dacă e să fii fumător şi fumezi 10 ţigări înainte de meci, e clar că vei avea probleme”, a spus fostul antrenor FCSB.

„În Florinel Coman nu-mi pun 100% baza. El are talent, doar că el aleargă 7 km când toată lumea aleargă 9 km. Toată lumea spune că s-a lăsat de fumat, dar de ce aleargă doar 7 kilometri la antrenamente?”, spunea Gigi Becali sezonul trecut despre fotbalistul căruia i-a pus o clauză reziliere de 200 de milioane de euro.

FCSB va debuta în această seară, de la ora 21:00, în prima etapă a Ligii 1 Betano, pe terenul celor de la Astra Giurgiu. Partida va fi transmisă pe FANATIK.RO.