Fotbal intern

Florinel Coman, atenționat de selecționer! “E bun tupeul, dar să-l folosească în teren”. Ce răspuns a dat Dică

29.11.2018 | 08:25
Florinel Coman atentionat de selectioner E bun tupeul dar sal foloseasca in teren Ce raspuns a dat Dica
ADVERTISEMENT

Gestul lui Florinel Coman din timpul partidei Poli Iași – FCSB, atunci când mijlocașul l-a înjurat pe Lucian Filip, nu a fost trecut cu vederea nici de Cosmin Contra. Astfel, fostul jucător al Viitorului a fost atenționat de selecționer care i-a transmis să își folosească tupeul strict în ceea ce propune pe teren!

“E bun tupeul, dar ar fi bine ca acest tupeu să-l canalizeze în teren. Trebuie să folosească acest tupeu în favoarea echipei împotriva adversarilor. Trebuie să facă ce-i cere antrenorul şi să aibă o constanţă mult mai mare în joc, pentru că are calităţi” , a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
Florinel Coman, atenționat de selecționer!Florinel Coman, atenționat de selecționer! Florinel Coman in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 11 noiembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Florinel Coman a fost transferat de FCSB de la Viitorul în 2017

Florinel Coman, atenționat de selecționer!

Nicolae Dică nu a rămas nici el dator. Antrenorul roș albaștrilor crede că s-a dat o amploare prea mare cazului și asta pentru că a avut loc la FCSB. Dică e convins de un singur lucru – Coman trebuie să arate un fotbal mult mai bun pentru că are calități pe măsură.

“Nu este nicio problemă pentru vestiar, a fost o problemă doar pentru presă. Se întâmplă la fotbal, când eram jucător, am avut şi eu câteva conflicte cu unii colegi, dar imediat după meci am dat mâna şi s-a terminat totul. Trebuie să ne vedem interesul. Filip l-a înţeles după meci, au avut o discuţie, am vorbit şi eu cu amândoi, se mai întâmplă într-un meci, eşti nervos, am văzut şi cazuri la nivel mai mare şi nu s-a mai făcut atâta tam-tam. Când e la Steaua ceva, se exagerează. Din punctul meu de vedere, Coman este un jucător cu un caracter puternic, este un jucător pozitiv care ştie ce-şi doreşte. Eu am mare încredere în el, cred că poate să crească mult mai mult şi cred că poate da un randament mult mai bun decât a avut până acum” , a declarat antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT
  • 9 goluri a marcat Florinel Coman în tricoul FCSB-ului