Fotbal intern

Florinel Coman, avertizat. “Să aibă grijă, şi Costea a venit pe bani mulţi. N-are 7 ani de acasă!”

01.12.2018 | 20:42
Florinel Coman avertizat Sa aiba grija si Costea a venit pe bani multi Nare 7 ani de acasa

Ianis Zicu şi Ionel Dănciulescu l-au avertizat pe Florinel Coman, după ce “Mbappe de România” a avut o reacţie nervoasă la adresa lui Lucian Filip în meciul jucat de FCSB pe terenul celor de la Poli Iaşi, scor 2-1. 

Florinel Coman l-a înjurat pe Lucian Filip, dar “roş-albaştrii” susţin că au reuşit să treacă peste conflictul care a avut loc în partida jucată în Copou. Ianis Zicu şi Ionel Dănciulescu au ţinut să îl atenţioneze pe atacantul transferat de Gigi Becali de la Viitorul Constanţa pentru aproape 3 milioane de euro.

Florinel Coman, avertizat de Ianis Zicu şi Ionel Dănciulescu

“Coman ar trebui să aibă grijă, pentru că la Steaua (n.r. FCSB) s-au mai transferat jucători pe sume mari. Îl avem pe Mihai Costea, pe care în primii doi ani, la fel, l-a ajutat patronul să înțeleagă că are nevoie să fie concentrat doar la fotbal, după care a renunțat la bani și la tot și se ruga de el să scape liber și să rămână fără Costea la echipă.

Coman ar trebui să fie mai atent, pentru că la 20 de ani nu cred că vreunul dintre noi – nici eu, nici Dică – nu ne-am permis vreodată să vorbim așa cu jucătorii mai în vârstă. Eu am fost coleg cu Danciu (n.r. Ionel Dănciulescu) atâția ani, de când aveam 19 ani și el 26. Nu cred că ne permiteam vreodată să spunem ceva de genul acesta”, a spus Ianis Zicu pentru Digi Sport 1.

Florinel Coman în Dinamo – FCSB

Ionel Dănciulescu: “Trebuie să ai un respect minim faţă de căpitan!”

“E vorba, în primul rând, de cei 7 ani de acasă, de educația pe care ai primit-o, din punctul meu de vedere. Și eu, la rândul meu, nu mi-am permis niciodată să vorbesc urât sau să înjur jucătorii mai în vârstă. E vorba de caracterul fiecărui om. Eu nu sunt de acord cu ceea ce a făcut, indiferent că e Filip un superstar sau ceva de genul ăsta. E vorba de căpitanul echipei.

Trebuie să ai un respect minim față de căpitan, aici vorbesc în special de ce s-a întâmplat între Coman și Filip. Păcat, pentru că e un jucător talentat, dar ar trebui să înțeleagă că în viață nu e cel mai important să fii talentat, să ai anumite abilități, ci trebuie să ai și caracter”, a spus și Ionel Danciulescu.