Fotbal intern

Florinel Coman chiar poate ajunge în Premier League! Managerul lui Sheffield United, detalii de ultimă oră

21.06.2020 | 14:11
Florinel Coman chiar poate ajunge in Premier League Managerul lui Sheffield United detalii de ultima ora
ADVERTISEMENT

Florinel Coman este una dintre perlele cu care se laudă principalul finanțator la FCSB, Gigi Becali. Atacantul adus de la Viitorul reprezintă din punctul de vedere al latifundiarului din Pipera o investiție cu multe zerouri, care sigur va depăși la momentul plecării sale recordul de transfer al lui Nicușor Stanciu la Anderlecht, de 9,6 milioane euro.

Florinel Coman se află în atenția mai multor cluburi din campionatele mari ale Europei și atât Ioan Becali, cât și fratele său Victor, de numele cărora s-au legat cam toate marile operațiuni de mercato legate de jucătorii din Generația de Aur, în frunte cu Gică Hagi și Gică Popescu, sunt siguri că jucătorul va face curând un salt important în carieră.

ADVERTISEMENT

Printre numele vehiculate că l-ar urmări cu atenție pe Mbappe de România a fost amintit și cel al lui Liverpool, dar e puțin probabil ca o asemenea mutare să devină realitate. Nu însă și un transfer în Premier League, unde jucătorul are o imagine bună și ca urmare a evoluției sale excelente din partida de tineret România – Anglia de la Euro U21 din Italia, din vara trecută, câștigată de tricolori cu 4-2 și în care Coman a reușit o dublă.

Florinel Coman, dorit cu adevărat de un club din primele zece din Premier League

Astfel, este o informație confirmată chiar de către managerul clubului, Florinel Coman se află pe lista de achiziții pentru această vară la ocupanta locului 7 din Premier League, nou promovata Sheffield United.

ADVERTISEMENT

„United a luat legătura cu mai mulţi reprezentanţi ai jucătorilor doriţi, în ultimele săptămână, întrucât perioada de transferuri e aproape de deschidere. Emmanuel Dennis, de la Club Brugge, a fost primul pe listă, dar acesta deja a refuzat transferul.

Ce notează publicația Examinerlive.co.uk

Pe listă se mai află portarii Altay Bayindir şi Ugurcan Cakir, Mady Camara de la Olympiakos, Omar Elabdellaoui şi Ali Youssef, Florinel Coman, de la FCSB, dar şi Eberechi Eze, de la Queens Park Rangers”, notează jurnaliștii de la examinerlive.co.uk.

ADVERTISEMENT

Ceea ce este dat ca informație de presă este întărit de cuvântul managerului lui Sheffield United, Chris Wilder chiar pentru publicația online amintită.  „100% am luat legătura cu reprezentanţii jucătorilor amintiți. Am avut o şedinţă cu conducerea săptămâna trecută, unde mi-am exprimat dorinţele. Sunt un manager preocupat, mă ocup de tot.

Managerul Chris Wilder confirmă discuțiile cu reprezentanții jucătorilor

Am făcut câteva recomandări conducerii, dar şi noi suntem afectaţi de această situaţie, am pierdut bani. Conducătorii vor încerca să cumpere pe cine avem pe listă, în această situaţie, pentru a îmbunătăţi lotul.

ADVERTISEMENT

Cred că încă avem un club atractiv, pentru a-i convinge pe aceşti jucători să vină. Trebuie să înţelegem situaţia financiară în care ne-am aflat şi trebuie să fim inteligenţi şi chiar mai inteligenţi decât am fost în trecut”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan: 1,70 este cota pentru „FCSB deschide scorul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT