Fotbal intern

Florinel Coman, clauză astronomică de 200 de milioane de euro: „O să vedeți!”

19.06.2018 | 12:31
Florinel Coman clauza astronomica de 200 de milioane de euro O sa vedeti

Florinel Coman nu a avut un sezon tocmai reușit, după transferul la FCSB. Tânărul internațional de juniori, sosit la roș-albaștri de la Viitorul în schimbul a 3 milioane de euro, nu a rupt gura târgului și a fost dese ori criticat de patronul Gigi Becali.

Cu toate acestea, Gigi Becali nu și-a pierdut speranța în cel pe care îl răsfăța recent cu porecla „Mbappe al României”. Mai mult, patronul FCSB consideră că va fi nevoit în viitor să îi mărească clauza de reziliere lui Coman: „O să îi măresc clauza lui Florinel. O să o fac 200 de milioane în loc de 100. O să vedeți! Are 20 de ani, e copil. Florinel, peste 3 ani când îl vând, valoarea va fi de 2-300 de milioane”, a spus Becali, la Pro X.

Gigi Becali: „O să vedeți peste 2,3 ani cât va valora Florinel Coman!”

Gigi Becali este convins că peste 2 sezoane se va îmbogăți datorită mijlocașului ofensiv: „Peste 2 3 ani, când o să facă Florinel 23 de ani, nu o să mai coste 20, o să coste 200.”

Florinel Coman a jucat în 30 de partide la FCSB, timp în care a reușit să marcheze 4 goluri și să ofere 6 pase decisive. El s-a remarcat însă mai mult prin activitățile extrasportive, fiind surprins la mare de 1 mai sau chiar fumând împreună cu coechipierii. “În Florinel Coman nu-mi pun 100% baza. El are talent, doar că el aleargă 7 km când toată lumea aleargă 9 km. Toată lumea spune că s-a lăsat de fumat, dar de ce aleargă doar 7 kilometri la antrenamente? Dacă alergi doar atât, nu ai cum să plătească lumea mulţi bani pe tine”, a spus Becali, în urmă cu câteva luni.