Fotbal intern

Continuă ghinioanele pentru Florinel Coman. De ce va lipsi la meciul FCSB – Gaz Metan Mediaș

28.02.2021 | 22:20
Continua ghinioanele pentru Florinel Coman De ce va lipsi la meciul FCSB  Gaz Metan Medias
ADVERTISEMENT

Florinel Coman trece printr-o perioadă extrem de dificilă, plină de evenimente și obstacole nedorite. Mijlocașul lui Toni Petea nu va fi pe teren la partida de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, din etapa viitoare.

Vedeta celor de la FCSB are un sezon extrem de dificil și e din ce în ce mai departe de transferul mult dorit la o echipă de top din străinătate.

ADVERTISEMENT

Coman are doar un gol marcat și cinci asssist-uri în 20 de partide din Casa Pariurilor Liga 1, iar fotbalistul certat cu legea nu a reușit să marcheze nici în partida cu FC Botoșani, în care băieții lui Marius Croitoru și-au arătat limitele.

Florinel Coman e suspendat la partida cu Gaz Metan Mediaș

„Perla” lui Gigi Becali a primit cel de-al patrulea cartonaș galben al sezonului și va absenta din primul unsprezece al echipei lui Toni Petrea în partida din etapa a 26-a dintre FCSB și Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali speră să ia zeci de milioane de euro de pe urma lui Florinel Coman, însă ultimul scandal poate să-i afecteze grav imaginea fotbalistului, iar tânărul de 22 de ani nu a mai putut să revină la evoluțiile bune dinaintea de accidentarea suferită în partida cu Backa Topola din preliminariile Europa League.

Contractul lui Florinel Coman cu FCSB expiră la 30 iunie 2022, iar evoluțiile oscilante din ultima vreme se reflectă și în cota fotbalistului, care a scăzut cu 500.000 de euro conform transfermarkt.com.

ADVERTISEMENT

Coman a avut o evoluție bună cu Botoșani, dar nu reușește să spargă gheața

Florinel Coman nu a mai înscris în Liga pentru FCSB de pe 5 decembrie 2020, când reușea să marcheze în partida cu UTA de pe teren propriu, încheiată cu scorul de 3-0 pentru bucureșteni. Astfel, Florinel Coman va bifa cu siguranță cel puțin trei luni fără gol marcat pentru echipa lui Gigi Becali.

Ultima realizare notabilă a jucătorului a venit în partida cu Poli Iași de pe 30 ianuarie, când a reușit să ofere un assist în meciul câștigat cu 3-1. Puștiul de doar 18 ani, Octavian Popescu, are la vârsta lui la fel de multe pase decisive precum Coman, adică șase la număr.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, Florinel Coman ar putea reveni în primul unsprezece al FCSB-ului pe 13 martie, în partida din etapa a 27-a, în fața celor de la UTA, singura echipă din acest sezon împotriva căreia a marcat.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 3,50 este cota pentru „FCSB câștigă la exact un gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT