Fotbal intern

Ruptură Florinel Coman – Cristi Bălgrădean, după ce portarul a semnat cu CFR Cluj! I-a blocat numărul de telefon! Exclusiv

30.04.2020 | 21:06
Ruptura Florinel Coman  Cristi Balgradean dupa ce portarul a semnat cu CFR Cluj Ia blocat numarul de telefon Exclusiv
ADVERTISEMENT

Florinel Coman și Cristi Bălgrădean, cei doi foarte buni prieteni care și-au făcut și concedii împreună, nu-și mai vorbesc de când portarul a semnat cu CFR Cluj.

Mai mult, din informațiile FANATIK, Florinel i-a blocat numărul de telefon lui „Pufi”, fiind șocat că acesta nu-i spusese nimic și a aflat abia după ce știa tot vestiarul de la FCSB!

ADVERTISEMENT

Ruptură Florinel Coman – Cristi Bălgrădean după ce portarul a semnat cu rivala CFR Cluj și a plecat de la FCSB

Plecarea lui Cristi Bălgrădean de la FCSB a făcut „victime” colaterale. Unul dintre oamenii care a fost foarte dezamăgit, chiar șocat spun cei din vestiarul FCSB, de faptul că portarul a semnat cu rivala CFR Cluj, fără să spună nimănui, a fost Florinel Coman.

Totul s-a petrecut după primul meci din play-off, când FCSB a remizat la Botoșani. Revenită la București, unde pregătea deplasarea din Cupă la Sibiu, echipa a fost lovită de „bomba Bălgrădean”. Acesta semnase cu CFR Cluj fără să anunțe niciun oficial de la FCSB, chiar dacă era în ultimele șase luni de contract.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Florinel Coman în vestiar: „Cum să semneze cu CFR și să nu-mi spună nimic? Incredibil!”

Cei mai mulți dintre jucători nu știau nimic despre ce făcuse „Pufi”, iar printre aceștia se afla și Florinel Coman, unul dintre cei mai buni prieteni ai goal-keeper-ului. Se întâmpla la finalul unui antrenament, la care „Pufi” nu a mai apărut pe teren, fiind anunțat de Gigi Becali să părăsească baza de la Berceni.

Reacție incredibilă a celor din baza de la Berceni, la plecarea lui Bălgrădean: „Cu cine a semnat, mă, ăsta? Doar la chinezi mai sunt deschise transferurile?)

Florinel Coman a aflat toată povestea după ce a terminat ședința de pregătire și a rămas pironit pe locul său din vestiar. Nu-i venea să creadă. „Cum să facă așa ceva și mie să nu-mi spună nimic? Cum să semneze cu CFR Cluj? Cum a putut să țină în secret o asemenea chestie? Nu se poate! E incredibil! Prietenul meu…”, ar fi fost cuvintele lui Coman, dezvăluite de colegii săi de la FCSB. Iar Florinel nu a putut să suporte comportamentul prietenului său. Pur și simplu i-a blocat lui Bălgrădean numărul de telefon!

ADVERTISEMENT

Florin Tănase a povestit cum a plecat Bălgrădean: „Și-a pus geanta pe umăr și nici nu a mai salutat”

Jucătorii de la FCSB au avut, majoritatea, o surpriză când au terminat antrenamentul și au aflat că Bălgrădean este deja jucătorul campioanei CFR Cluj. FANATIK a dezvăluit că portarul a plecat val-vârtej din cantonament, fără să salute pe nimeni!

Peste câteva zile de la eveniment, căpitanul Florin Tănase a vorbit despre ce s-a întâmplat la Berceni. „Am rămas surprinși. Trebuia să anunțe. Fiecare își alege drumul în viață, dar trebuia să ne anunțe și pe noi, cei care ne schimbăm cu el în vestiar, să știm și noi. Eu am aflat când avea geanta pe umăr. Înainte să plecăm la Sibiu, deci miercuri. Nu l-am întrebat nimic. Nu i-am urat baftă. Nu ne-a spus cu ce echipă a semnat, după aia am aflat. A spus că a semnat cu altă echipă, atât”, a declarat „Tase” pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean nu le-a spus celor de la FCSB că a semnat cu CFR Cluj, dar „s-a spart” la ziua lui Ovidiu Popescu

Vorba lui Tănase, Bălgrădean „nu le-a spus celor cu care se schimba în vestiar”, dar totuși o făcuse față de alți prieteni. Așa cum a dezvăluit FANATIK, portarul „s-a spart” la aniversarea lui Ovidiu Popescu, care s-a produs pe 27 februarie.

Atunci mijlocașul FCSB și-a invitat mai mulți amici, actuali sau foști jucători în tricoul roș-albastru, la un restaurant din București. Printre altele, cei prezenți au aruncat un ochi și la returul meciului dintre Sevilla și CFR Cluj, încheiat 0-0, dar cu eliminarea trupei lui Dan Petrescu. În acea seară, Bălgrădean s-a destăinuit unora că a semnat cu CFR Cluj, echipa pe care ei o urmăreau la televizor!

Derby-ul pierdut de FCSB cu Dinamo și criticile lui Becali l-au convins pe „Pufi” să semneze cu CFR Cluj!

Cristi Bălgrădean, fiind în ultimele șase luni de contract, putea semna cu oricine. Momentul care l-a convins să-și aleagă drumul din viitorul sezon a fost dezvăluit exclusiv de FANATIK la câteva ore după ce s-a aflat că a semnat cu CFR. Era vorba despre derby-ul pierdut de FCSB cu Dinamo, 1-2. Gigi Becali l-a criticat pentru golul primit de la Andrei Sin, iar Bălgrădean a realizat că nu va mai prinde poarta. Astfel că și-a dat acordul să meargă la CFR din toamnă.

„Bălgrădean nu o să mai vadă niciun ban de la mine, că nu s-a întâlnit hoțul cu prostul. Să nu mă enerveze pentru că nu am chef de scandal. Gata, să plece la frații lui de la CFR, că la noi nu are ce să mai caute. Nu îl mai suferă nimeni în vestiar, nici măcar colegii lui” – Gigi Becali, patron FCSB

De ce nu le-a spus totuși „Pufi” lui Becali și lui Meme Stoica? Apropiații jucătorului povestesc că acesta dorea să fie lăsat să se antreneze și dorea să-i zică lui Meme după meciul de la Botoșani. Dar managerul aflase din alte părți și l-a luat la sigur pe portar, care a recunoscut totul.

Gigi Becali a luat foc când l-a anunțat Meme de „Bălgrădean la CFR”: l-a dat afară, apoi l-a băgat în șomaj tehnic

Meme Stoica a fost cel care l-a anunțat pe Gigi Becali. Patronului nu-i venea să creadă că Bălgrădean i-a făcut așa ceva, Becali mergând mai departe și acuzându-l pe „Pufi” că a luat gol la Botoșani „pentru CFR”!

Am crezut că e o glumă când am văzut mesajul, dar trebuia să anunţi ca să nu aperi cu Botoşani. Tu nu-ți dai seama cât de grav e? Tu ai semnat cu o contracandidată. Înseamnă că mingea respinsă în față cu Botoșani… Tu vrei acum să ia CFR campionatul ca să joci în Liga Campionilor. Mi-a spus că i-a fost rușine că a semnat. Dar că i-ai dat-o adversarului să ți-o bage în poartă nu ți-a mai fost rușine?”, a izbucnit Becali.

După suspendarea campionatului și instituirea stării de urgență, Gigi Becali l-a băgat pe Cristi Bălgrădean în șomaj tehnic, la fel ca alți cinci jucători de la FCSB.

  • 1.000.000 de euro este cota actuală a lui Cristi Bălgrădean, care a ajuns la FCSB în 19 februarie 2018
  • 10 sunt echipele la care a apărat Cristi Bălgrădean în fotbalul românesc: Atletico Arad, Minerul Lupeni, FC Brașov, Liberty Salonta, UTA, Dinamo, Unirea Urziceni, Craiova, Chiajna și FCSB. CFR Cluj este a 11-a
ADVERTISEMENT