Florinel Coman, criticat pentru atitudinea de la antrenamente: “La cum se pregătea, nu trebuia să joace niciodată”

Francisc Oprea   
în Fotbal intern
27/08/2019, 13:57
Florinel Coman, criticat pentru atitudinea de la antrenamente: “La cum se pregătea, nu trebuia să joace niciodată” GALERIE FOTO
Atitudinea lui Florinel Coman la antrenamente: "La cum se pregătea, nu trebuie să joace niciodată" Florinel Coman, unul dintre cei mai importanți oameni de la FCSB. Sursă Foto: Sportpictures

Nicolae Constantin, membru în staff-ul tehnic al lui Daniel Isăilă la naționala de tineret a României, a dezvăluit atitudinea lui Florinel Coman la antrenamentele “tricolorilor mici”. Constantin recunoaște că actualul jucător al FCSB-ului era deseori decisiv pentru națională, dar avea mari carențe la nivelul pregătirii fizice, căreia nu îi dădea importanță.

Atitudinea lui Coman la antrenamentele naționalei

Nicolae Constantin, cel care a fost membru în staff-ul tehnic al lui Daniel Isăila la echipa națională de tineret, a dezvăluit comportamentul lui Florinel Coman la antrenamente. Din spusele lui Constantin, Coman nu ar fi trebui niciodată să fie în primii 11, fiind indolent la pregătiri. În ciuda carențelor fizice, fotbalistul FCSB-ului avea de cele mai multe ori prestații peste medie în timpul meciurilor.

Isăilă obișnuia înainte de meci să ne ia pe toți din staff și să ne ceară părerea în legătură cu primul 11. Îl aveam preparator fizic pe Bogdan Merișan, foarte priceput. El vedea primul 11 din punctul lui de vedere, al preparatorului fizic, și Florinel Coman nu era niciodată în primii 11. Dacă îl luai strict după cum se pregătea la antrenament, n-ar fi trebuit să îl bagi niciodată, însă el la fiecare meci era în primii 3. Era deficitar peste tot. Acum e mult mai complicat. Cu timpul o să conștientizeze și o să facă lucrurile mult mai bine. La noi nu îi plăcea să se antreneze, căuta să se ducă într-un colț unde era mai umbră, dar era tot timpul decisiv”, a declarat Nicolae Constantin.

Florinel Coman a ajuns pe ultimul loc în campionat cu FCSB. Sursă Foto: Sportpictures
Florinel Coman a ajuns pe ultimul loc în campionat cu FCSB. Sursă Foto: Sportpictures

Florinel Coman a ajuns pe ultimul loc cu FCSB

Actuala echipă a lui Florinel Coman, FCSB, a ajuns pe ultima poziție în clasamentul Casa Pariurilor Liga 1, după 5 înfrângeri consecutive. Totuși, jucătorul adus de la Viitorul nu a evoluat foarte mult în acest start de sezon, fiind menajat pentru meciurile din preliminariile Europa League.

FCSB joacă meciul decisiv pentru grupe joi seară, de la ora 22:00, cu Vitoria Guimaraes. Rezultatul primei manșe a fost 0-0, iar totul se va decide în Portugalia.

Închide ×