Fotbal intern

Florinel Coman, criză de nervi la adresa lui Dică în FCSB – Chiajna 0-1: ”Ăștia își bat joc de mine!”

08.10.2018 | 00:33
Florinel Coman criza de nervi la adresa lui Dica in FCSB  Chiajna 01 Astia isi bat joc de mine

Atacantul Florinel Coman a făcut o criză de nervi în timpul meciului FCSB – Chiajna 0-1, din etapa cu numărul 11 din Liga 1 Betano. Fotbalistul a fost surprins extrem de nervos pentru faptul că a fost rezervă în partida de la Voluntari și a explodat cu două minute înainte de a fi introdus pe teren de antrenorul Nicolae Dică.

Florinel Coman a fost trimis la încălzire încă din prima repriză a întâlnirii împotriva Concordiei Chiajna, dar Nicolae Dică a decis să-l trimită pe teren abia în minutul 84. ”Băi, ăștia își bat joc de mine! M-au pus să mă încălzesc 80 de minute degeaba”, i-a spus Florinel Coman unui coleg cu două minute înainte de a fi băgat în joc, conform sport.ro. 

Florinel Coman bate palma cu antrenorul Nicolae Dică
Florinel Coman bate palma cu antrenorul Nicolae Dică

Florinel Coman, criză de nervi în FCSB – Chiajna 0-1: ”Taci din gură”

Criza de nervi a lui Florinel Coman a continuat și la finalul întâlnirii FCSB – Chiajna 0-1, el părăsind nervos stadionul. Fotbalistul de la FCSB nu a stat cu nimeni de vorbă și abia a fost potolit de Adrian Boingiu, secundul lui Mirel Rădoi la naționala de tineret. ”Asta e, gata, taci din gură!”, i-a spus Adrian Boingiu, care l-a îmbrățișat păe fotbalist pentru a-l liniști.

FCSB a fost învinsă de Concordia Chiajna cu scorul de 1-0, în meciul disputat duminică seară la Voluntari, în etapa a 11-a a Ligii 1 Betano. La finalul întâlnirii, suporterii i-au cerut demisia antrenorului Nicolae Dică.