Fotbal intern

Florinel Coman, dat de gol de primul antrenor: ”Știam că n-are permis”

23.02.2021 | 13:12
Florinel Coman dat de gol de primul antrenor Stiam ca nare permis
ADVERTISEMENT

Apar noi detalii în scandalul momentului care îl vizează pe Florinel Coman, superstarul lui FCSB. Antrenorul care l-a pregătit la juniori spune că știa că fotbalistul nu are permis de conducere.

Aventura fotbalistică a lui Florinel Coman a început în orașul natal, la școala de fotbal Luceafărul Brăila, condusă de Laurențiu Calu.

ADVERTISEMENT

Contactat de GSP, acesta a dezvăluit că fotbalistul nu are permis de conducere și dă vina pe anturajul jucătorului pentru cele întâmplate.

Laurențiu Calu, primul antrenor al lui Coman: ”E o inconștiență ce a făcut”

Șeful școlii de fotbal din Brăila nu și-a ascuns dezamăgirea față de atitudinea fotbalistului, pe care a catalogat-o drept inconștientă.

ADVERTISEMENT

”Nu-mi vine să cred! Știam că nu are permis, că se pregătește și că face școala de șoferi. Nu știu cine l-a sfătuit să facă treaba asta cu permis de Ucraina, dar l-a sfătuit foarte rău.

Probabil e cineva din anturajul lui. E o inconștiență ce a făcut, dar să știți că Florinel nu e un element rău, nu provine dintr-o familie săracă. E dintr-o familie normală, de oameni muncitori. Taică-su lucrează și acum șofer pe un camion”, a povestit Calu, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Laurenţiu Calu, boss-ul de la Luceafărul Brăila
Laurenţiu Calu, șeful Luceafărului Brăila / FOTO: Fanatik

Cere conducerii de la FCSB să-i angajeze psiholog

Laurențiu Calu a mai spus că simte că fostul lui elev trece printr-o perioadă dificilă și că nimeni din conducerea FCSB nu-l sprijină.

”Lui îi trebuie cineva lângă care să-i dea încredere tot timpul. Clubul ar trebui să aibă un om care să se ocupe de toate problemele care îl frământă pe un jucător. Cluburile mari au psihologi. Așa ar trebui să aibă și FCSB”, a adăugat Calu, pentru GSP.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost surprins de aparatele radar conducând cu 165 de kilometri pe oră. Când a fost oprit de echipajul de poliție, acesta a prezenta un permis de conducere fals, de proveniență ucraineană.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,78 este cota pentru „FCSB marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT